Spor Toto Süper Lig 2. hafta karşılaşmasında 28 Ağustos Pazar günü saat:19:30’da Timsah Arena’da oynanacak olan Medipol Başakşehir maçımızın biletleri 24 Ağustos 2016 Çarşamba günü saat: 10:00’da satışa çıkıyor.

Ayrıca Bursaspor Başkanı Ali Ay, ligin ikinci haftasında Medipol Başakşehir maçı öncesinde 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini anma organizasyonu yapılacağını ve bu maça özel olarak maç biletlerinin %50 indirimli olacağını belirtti.

İşte Bursaspor Başakşehir maçı bilet fiyatları, batı alt tribün 50, doğu alt tribün 25, güney kale arkası 10, misafir tribün biletlerinin 26 liradan satılacak, taraftarların yarın saat 10.00'dan itibaren biletleri satın alabileceği kaydedildi.

Biletler hakkında genel bilgiler
Biletler Büyükşehir Belediyesi Stadyumu Bilet Gişeleri, Bursaspor Katlı Otoparkı Passolig bilet gişesi, www.passo.com.tr web sitesi, aktif satış noktaları ve N’Kolay satış noktalarından satılacaktır.

Kart başına en fazla 5 adet bilet satılacak olup, kart sahibi dışındaki 4 adet bilet hakkı Passolig kart sahiplerine www.passo.com.tradresinden gönderilmesi gerekmektedir.

Engelli taraftarlar ve refakatçileri için ayrılmış olan tribün ve bölümlerin ücretsiz olarak yüklemesi 24.08.2016 Çarşamba günü saat: 10:00 itibariyle başlayacak olup, müsabaka günü saat:12:00 itibariyle son bulacaktır.

Engelli vatandaşlar Passolig Kartı ve engelli kartları ile refakatçileri ise Passolig kartları ve refakatçi kartları ile Büyükşehir Belediyesi Stadyumu ve Atatürk Stadyumu ana bilet gişelerine başvurmaları gerekmektedir.

Passolig kart başvuru ve kart vizeleme işlemleri Passo.com.tr web sitesi üzerinden, Büyükşehir Belediyesi Stadyumu ve Bursaspor Katlı Otoparkı Passolig ana bilet gişesi yapılacaktır.

Editör: Haber Merkezi