3 haftada topladığı 3 puan ile 13.sırada bulunan Le Guen yönetimindeki Bursaspor galip gelerek üst sıralara çıkmak istiyor.

Topladığı 7 puanla 3. sırada bulunan Akhisar Belediyespor ise deplasmanda kayıpsız yoluna devam etmek ve üst sıralardan kopmamayı amaçlıyor.

Süper Lig'de rakibiyle daha önce 10 maça çıkan Akhisarspor, bu müsabakalarda 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Ege ekibi, bu müsabakalarda 17 gol attı ve 10 gol yedi.

Deplasmandaki 5 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle sahadan ayrılan yeşil-siyahlı takım 4 gol atıp, kalesinde 4 gol gördü. Rakibine karşı ligdeki son 4 maçta mağlubiyeti olmayan Teleset Mobilya Akhisarspor, bu müsabakalarda 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

Bursaspor'un maça Harun, Barış, Titi, Ekong, Aziz, Badu, Agu, Delarge, Batalla, Deniz, Stancu muhtemel 11'iyle çıkacağı tahmin ediliyor.

Bursaspor maçına Okan Buruk’un ise Milan Lukaç, Miguel Lopes, Orhan Taşdelen, Caner Osmanpaşa, Helder Barbosa, Soner Aydoğdu, Ömer Bayram, Abdoul Sissoko, Olcan Adın, Serginho ve Paulo Henrique 11’i ile çıkması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi