Bursa Mustafakemalpaşalılar Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Derneği (PAŞADER), Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'a destek ziyaretinde bulunup, hemşehrileri milli kaleci Okan Kocuk'a Başakşehir maçında penaltı kurtardığı pozisyonu temsil eden halı çerçeve hediye edip futbolculara da tatlı ikram etti. 

Bu sezon gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Bursaspor'un milli kalecisi Okan Kocuk'a hemşehrileri destek ziyaretinde bulundu. Spor TOTO Süper Lig'in 10. haftasında Alanyaspor ile karşılaşacak yeşil beyazlıların antrenmanını ziyaret eden Bursa Mustafakemalpaşalılar Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Derneği PAŞADER, Büyük Mustafakemalpaşaspor yönetimi ve Mustafakemalpaşalı taraftarların oluşturduğu Green Team taraftar grubu ile birlikte Okan Kocuk'a Başakşehir maçında kurtardığı penaltı pozisyonunu temsil eden halı çerçeve, isminin yazılı olduğu Büyük Mustafakemalpaşaspor forması hediye etti. Mustafakemalpaşalılar, teknik direktör Samet Aybaba ve yeşil beyazlı oyunculara çiçek ve Mustafakemalpaşa tatlısıikramında bulunarak Alanyaspor ve kalan maçlarında Timsah'a başarı diledi. 

10 yıl önce Mustafakemalpaşapor'dan Bursaspor altyapısına transfer olan Okan Kocuk 2011 yılında profesyonel sözleşme imzalamış, geçen sezondan bu yana A Milli Takım'da  Lucescu'nun gözdeleri arasında yer almıştı.

Editör: Haber Merkezi