Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 3.haftasında deplasmanda oynanacak Fenerbahçe maçının hazırlıkları kapsamında Özlüce Tesisleri’nde Balıkesirspor ile antrenman maçı yaptı.

Karşılaşma Bursasporun 3-1 üstünlüğüyle sona erdi. Bursaspor gollerini İsmail Can, Mert Örnek ve Kubilay kaydederken, Balıkesirspor’un tek golü ise Dilaver’den geldi.

Özlüce Tesisleri’nde oynanan müsabaka dün saat 19.00’da başladı. Milli Takımlarda bulunan oyuncular Harun Tekin, Tomas Necid, Yonathan Del Valle, Muhammed Şengezer ve Sinan Bakış’ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Deniz Yılmaz, Serdar Kurtuluş ve Furkan Özçal’da müsabakada forma giyemedi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Bursaspor 7.dakikada İsmail Can Çavuşluk ile öne geçti. Bu golden 17 dakika sonra misafir ekip Balıkesirspor Dilaver’İn golüyle beraberliği yakaladı. Müsabakanın 44.dakikasında Bursaspor Mert Günok’un golüyle tekrar öne geçti ve müsabakanın ilk devresi 2-1 üstünlüğümüzle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci devresine Ertuğrul, Sivok değişikliğiyle başlayan Bursaspor, 64.dakikada Kubilay Kanatsızkuş ile farkı ikiye çıkardı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca, müsabaka Bursasporun 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi