Karşılaşmaya her iki takım da kontrollü başladı. Maçın 27. dakikasında atak yönüne göre sol tarafta topla buluşan Aytaç Kara, ceha sahası içine doğru sert bir orta denedi ancak top kaleci Burak Ögür'de kaldı.

Ümraniyespor 37. Dakikada Recep Aydın ile gole yaklaştı. Ceza sahasında topla buluşan Recep Aydın kaleyi denedi ancak kaleci Okan Kocuk topu kornere çeldi. İlk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Bursaspor ikinci yarıya değişikliklerle başladı. Özellikle Furkan ve Kubilay ile etkili olan Timsahlar golü de 55. Dakikada Kubilay Kanatsızkuş'un kafa vuruşuyla buldu.

Aziz Behich'in sol taraftan ortasıyla topla buluşan Kubilay, Burak'ı geçmeyi başardı ve skoru 1-0'a getirdi.64. Dakikada Titi'nin pas hatasında kaleci Muhammed ile karşı karşıya kalan Fuat Bayuk müsait pozisyonda skoru 1-1'e getirdi.

Furkan Soyalp'in pasıyla savunma arkasına sarkan Berat Ustabaşı'na yapılan hareket sonrasında karşılaşmanın hakemi Hakan Ceylan, penaltı noktasını gösterdi. 70. Dakikada Yusuf Erdoğan penaltıyı gole çevirince Bursaspor karşılaşmada tekrar öne geçti(2-1).

Bu dakikadan sonra karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı, Bursaspor, Ümraniyespor'u 2-1 mağlup etti. 

Editör: Haber Merkezi