Milli maçlar sebebiyle lige verilen arada Bursaspor ve Fenerbahçe ülkemiz ve dünya çocuklarına farkındalık yaratmak adına Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Karşılaşma alkışlar eşliğinde başladı...

İLK 11'LER

Fenerbahçe: Harun; Murat, Serdar, Jailson, Tolga; Gustavo, Tolgay; Alper, Rodrigues, Kruse; Mevlüt

Bursaspor: Çağlar, Latovlevici, Shehu, Cüneyt, Rüştü, Aykut, Burak, Emirhan, Igor, Burak, Kubilay

CANLI ANTALIM

3. dakika GOL BURAK ALTIPARMAK.. Fenerbahçe defansında Serdar Aziz'in büyük hatasında Kubilay Kanatsızkuş araya girdi, Harun'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Topu önünde bulan yeni transfer Burak Altıparmak'ın vuruşuyla top filelerle buluştu. (1-0)

14. dakika Bursaspor, Fenerbahçe rakip sahada daha fazla gol arayan taraf durumunda bulunuyor.

16. dakika Bursaspor'un sağ kanattan kazandığı faul vuruşunda Emirhan'ın ortasında top Fenerbahçe defansında kaldı.

18. dakika Bursaspor defansında uzun atılan topta Kubilay'dan önce kaleci Harun Tekin araya girdi ve topu taca attı.

21. dakika Bursaspor'da Fenerbahçe defansının arkasına atılan topu Igor kontrol etmek isyterken açısı kayboldu ve Bursaspor olası bir tehlikeli atak yaratma fırsatını tepti.

22. dakika hakem su molası verdi.

30. dakika Bursaspor defansından uzun atılan topla Fenerbahçe savunmasının arkasına sarkan Kubilay'dan önce hareket eden kaleci Harun topa genç oyuncudan önce dokundu. Burak Kapacak önünde kalan topu değerlendiremedi.

33. dakika Latovlevici'nin çizgi halindeki Fenerbahçe savunmasının arkasına gönderdiği topta Kubilay'dan önce kaleci Harun 3'ncü kez bir libero gibi çıktı ve kafayla topu uzaklaştırdı.

40. dakika Bursaspor gole çok yaklaştı... Emirhan'ın pasıyla defansın arkasına sarkan Kubilay'ın vuruşu Harun'un koruduğu kalenin direğinden geri döndü. Topu önünde bulan Igor meşin yuvarlağı boş kaleye yuvarlayarken, Sarı Lacivertlilerin savunmasında Tolga araya girdi ve topu kornere çeldi.

43. dakika GOOOL BURAK KAPACAKKKKK... Bursaspor'un ani gelişen atağında Burak Altıparmak'ın pasıyla defansın arkasına sarkan Burak Kapacak defanstan sıyrıldıktan sonra kaleci Harun'un yanından topu filelerle buluşturdu. (2-0)

İlk yarı Bursaspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

46. dakika Bursaspor oyuna 5 oyuncu değişikliği ile başladı. Çağlar, Cüneyt, Latovlevici, Igor, Burak Kapacak'ın yerlerine Onurcan, Diarra, Sedat, Çağatay ve Musa oyuna dahil oldu.

54. dakika Burak Altıparmak'ı formasından çeken Sadık Çiftpınar sarı kartla cezalandırıldı.

55. dakika Fenerbahçeli Mevlüt Erdinç'e yaptığı hareketin ardından Burak Altıparmak sarı kart gördü.

56. dakika Fenerbahçe'de Murat Sağlam'ın yerine Uğur Kaan oyuna dahil oldu.

61. dakika Bursaspor'da defansın arkasına sarkmayı başaran Kubilay, Harun'dan da sıyrıldı ancak açısı kayboldu.

71. dakika Bursaspor sol kanattan geliştirdiği atakta goel yaklaştı. Kubilay ceza sahası içinde ortaya çevirdi. Musa Araz'ın vuruşu kornere gitti. 

72. dakika Bursaspor'da Burak Altıparmak, Kubilay ve Emirhan'ın yerine Selezynov, Ramazan ile Ozan İsmail Koç oyuna dahil oldu.

76. dakika Bursaspor'da Rüştü yerini İsmail'e bıraktı.

82 dakika Fenerbahçe'de Tolgay yerini Emir'e bıraktı.

86. dakika Bursaspor'da kaleci Onurcan Piri'nin hatasında Garry Rodrigues topla ceza sahasına girip boş durumdaki Mevlüt'e pasını verdi. Milli oyuncu da fileleri havalandırdı. (2-1)

89. dakika Bursaspor'da sol kanattan topu getiren Musa pasını Çağatay'a aktardı. Genç oyuncunun vuruşu farklı şekilde auta gitti.

Karşılaşmanın sonuna 4 dakika eklendi.

Karşılaşma Bursaspor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi