Bursa Yıldırımspor takım kaptanı Osman Demir "Benim burada 4. senem. Bu sene genç arkadaşların katkısıyla ilk 3 haftayı iyi geçtik. İlk maçta Tepecik ile oynadık gayet iyiydik. Akhisar’ı evimizde elimizden kaçırdık. Malatya’da saha olarak da hava şartları olarak da modu çok düşmüştü. Bu yüzden beraberlikle döndüğümüzü düşünüyorum. Muş maçına çok iyi hazırlanıyoruz, Muş taraftarı gelmek istiyormuş bizim kapımız herkese açık. Bizim için de iyi olur. Sonuçta bizim arkamızda da koskoca bir Bursa şehri var. İnşallah maçta herkes olur. Keyifli bir maç izleyeceklerinden emin olsunlar.

Duran toplardan golleri ben de görmek isterim. Daha çok benim için asist olup gol olması benim için daha zevkli, tatlı oluyor. Duran top olunca kendimi daha çok odaklamak istiyorum. Bunun için her antrenmandan sonra ekstra çalışmalar yapıyorum. Hocalarım da sağ olsun bu konuda desteklerini veriyor. İnşallah devamını da getiririm.
En kısa sürede Yıldırımspor’u yukarılarda göreceğiz. Buranın düzeni, aidiyet yapısı çok iyi. Buraya futbolcu gelirken, yalnızca futbolculuk anlamında değil ilk önce karakter olarak insanları tercih ediyorlar. Bir finalden döndüm, geçen sene de yarı finalden döndüm. Aşağı gidiyor mu diye soranlar çok oluyor aksine gitmiyor. Daha iyi bir yapılanma ile daha yukarıya götüreceğimizi düşünüyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi