Bursa'nın en önemli futbol organizasyonları arasında yer edinen Olgunlar Futbol Turnuvası'nda heyecan bir kez daha başlıyor. Şehrin en faal sportif örgütlerinden olan Türkiye Futbol Antrenörler Derneği(TÜFAD) Bursa Şubesi'nin her yıl düzenlediği organizasyon bu akşam start alıyor.

6 HAFTA SÜRECEK

Atıcılar Sahası'nda gerçekleştirilecek turnuvada A ve B grubu olmak üzere 10 takımmücadele edecek.  A Grubu'nda Sezgin Otomat, Lenova Mobilya,  Konya Ereğliler Derneği, Gemlik Uludağ OSGB ile Saha Komiserleri yer alırken, B Grubu ise Hakemler Derneği, Uludağ Color, Er&Ez Group Değirmenönüspor, Yaşam Koleji ile Uğur Pilates takımlarından oluşuyor. Turnuvanın 6 hafta sürmesi planlanıyor.

KARŞILAŞMALAR ATICILAR'DA

32'nci Olgunlar Turnuvası'nın açılış maçları ise bu akşam oynanacak. A Grubu'nun ilk maçlarında Atıcılar 2 üst sahada Sezgin Otomat ile Lenova Mobilya saat 20:00'de karşı karşıya gelecek. Aynı sahada saat 21:00'de ise Konya Ereğliler Derneği ve Gemlik Uludağ OSGB mücadele edecek. B Grubu'nda ise Atıcılar 2 alt sahada saat 20:00'de Hakemler Derneği ile Uludağ Color, aynı sahada saat 21:00'de Er&Ez Group Değirmenönüspor ile Yaşam Koleji, 3 puan için karşı karşıya gelecek.

Editör: Haber Merkezi