Sarı-lacivertli takımda son haftalarda kadroya giremeyen 23 yaşındaki kanat oyuncusu için Fransız ekibi Bordeaux, Fenerbahçe'ye “satın alma opsiyonlu” kiralama teklifinde bulundu.

FRANSA MEDYASI YAZDI

Fransa medyasından Foot Mercato’nun haberine göre, Fransız ekibi, Vakıfköy patentli genç futbolcuyu renklerine bağlamak için harekete geçti. Bordeaux Kulübü, Kapacak’ı satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak için Kadıköy ekibinin kapısını çaldı.

BURSASPOR’DAN DA İSTEMİŞTİ

Fransız takımı, Ağustos 2021’de de Burak Kapacak’ı transfer etmek amacıyla Bursaspor’a teklifte bulunmuştu. Kapacak da bu kulübe gitmek istemiş, ancak Bursaspor yönetimi, sağ bek ve her iki kanatta da oynayabilen Burak’ı 1 milyon 350 bin euro ve bir sonraki satışından yüzde 25 pay verme karşılığında Fenerbahçe’ye satmıştı.

SATILIRSA, TİMSAH %25 PAY ALACAK

Eğer, Fransız ekibi, Burak Kapacak’ı satın alma opsiyonuyla kiralar ve sezon sonunda da bonservisini alırsa, Bursaspor, bu bonservis bedelinin yüzde 25’ini kasasına koyacak. Bursaspor altyapısından yetişen Burak, geçen sezondan bu yana Fenerbahçe'de sadece 7 maçta forma giyebildi.

Editör: Haber Merkezi