Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan ettikten sonra transfer çalışmalarını başlayanBeşiktaş, bir yandan Fransa'da diğer yandan da Türkiye'de stoper arayışlarını sürdürüyor. Sporx'in haberine göre Marsilya ile olan sözleşmesi sona eren Nkoulou için menajerler vasıtasıyla pazarlıklarını sürdüren Beşiktaş, Serdar Aziz için de Bursaspor'u ikna Betgaranti etmeye çalışıyor. 

Şenol Güneş'in ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği Serdar Aziz için Bursaspor ile ilk görüşmesini yapan ancak "EURO2016'dan sonra görüşelim" cevabını alan Beşiktaş, EURO2016'dan önce milli futbolcunun transferini tamamlamak istiyor. 

Sözleşmesi 2018 Haziran'ın da sona erecek olan Serdar Aziz için Bursaspor'a bir miktar para + oyuncu teklif eden Beşiktaş, Tolgay Arslan talebine karşılık; Mustafa Pektemek önerisinde bulundu. Şenol Güneş ile beraber çalışmak için Beşiktaş'tan gelen teklife sıcak bakan Serdar Aziz, Hamza Hamzaoğlu ile de yaptığı görüşmede "Gidebilirsin" yanıtını aldı. 

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Serdar Aziz için bekledikleri ücreti veren kulübün çıkmaması durumunda EURO 2016 sonrasını bekleyebileceklerini söylemişti.
Editör: Haber Merkezi