Süper Lig'in 31. haftasında derbide Beşiktaş Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Beşiktaş kazandığı takdirde şampiyonluk kapısını büyük ölçüde aralayacağı öngörülürken Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi durumunda sezona havlu atacağı görüşü hakim. Bu akşamı oynanacak dev derbi öncesinde iki takım hakkındaki son notlar haberimizde;

Beşiktaş Fenerbahçe maçı VAR hakemi

Süper Lig'in 31. haftasında bugün oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin Video Yardımcı Hakem'i (VAR) Yaşar Kemal Uğurlu oldu. Beşiktaş, Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Saat 19.00'da başlayacak zorlu mücadelede Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. AVAR koltuğunda da Atilla Karaoğlan ve Serkan Ok oturacak.

Müthiş bir form grafiği ile liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, bu derbiyi kazanırsa şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakalamış olacak. Kendi sahasında son zamanların en kötü performansını sergileyen Fenerbahçe ise deplasmanda tam tersi bir görüntü çiziyor. 

Beşiktaş Fenerbahçe canlı yayın

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi izlemek isteyen sporseverler beIN Sports ekranlarından bu maçı takip edebilecek. Saat 19:00'da oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe maçı İstanbul Vodafonepark'ta oynanacak.

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Josef, Ljajic, Atiba, Ghezzal, Larin, Aboubakar.

FENERBAHÇE: Altay, Gökhan, Serdar Aziz, Szalai, Caner Erkin, Gustavo, İrfan Can, Osayi-Samuel, Valencia, Pelkas, Samatta

Editör: Haber Merkezi