Bursaspor'la 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Bekir Yılmaz'ın yeni sezonda Hamza Hamzaoğlu tarafından kadroda düşünülmemesi kırmızı-siyahlıların bu transferde elini güçlendiren bir başka etken oldu. 

Bekir Yılmaz'ın menajeriyle bir araya gelen Gaziantepsporlu yöneticilerin ilk görüşmesi olumlu geçti. Teknik direktörlük koltuğu henüz boş olan Gaziantepspor'da Bekir Yılmaz'ın da kadroya katılması bekleniyor.

Bekir için bir başka devreye giren kulübün ise PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe olduğu öğrenildi. Futbolcunun kırmızı-siyahlı kulübün Süper Lig'de oynamasından dolayı Gaziantepspor'a daha sıcak baktığı bildirildi. 

Bekir Yılmaz kimdir? 
6 Mart 1988 yılında İzmir'de dünyaya gelen Bekir Yılmaz futbola Bucaspor'da başladı. Daha sonra Manisaspor'da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu buradan ise Süper Lig takımlarından Bursaspor'la anlaştı. 2014 yılının devre arasında Bursaspor'a dahil olan 28 yaşındaki futbolcu, yeşil-beyazlı forma altında 82 resmi karşılaşmaya çıkarken 5 gol ve 5 asistlik performans göstermeyi başardı. Kariyerinde toplam 209 maça çıkan Bekir, bu karşılaşmalarda ise 13 gol 18 asist yaptı. 
Editör: Haber Merkezi