Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nun yıkılacak olmasından dolayı yeni sezon öncesi stat probleminin çözümü ile ilgili Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’nde yapılan toplantıda Ankaragücü'nün yeni sezonda iç saha maçlarınıYenikent Osmanlıspor Stadı'nda oynaması kararı alındı.

Konu ile ilgili yapılan toplantıda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’ten Ankaragücü’nün maçlarını Yenikent Osmanlıspor Stadı'nda oynamasını talep eden Başkanımız Mehmet Yiğiner’e Başkan Gökçek’ten olumlu yanıt geldi.

Başkan Mehmet Yiğner’in talebine evet diyerek yeni sezonda Yenikent Osmanlıspor Stadı'nın kapılarını Ankaragücüne açan Başkan Gökçek, "Ankaragücü büyük bir camia benimde sevdiğim şehrimizin takımı… TFF 1. Lig’de başarıya ulaşıp hak ettikleri yere gelmeleri için bizimde destek vermemiz gerekiyor. Bu anlamda Ankaragücü’nün maçlarını Yenikent Osmanlıspor Stad’ında oynamasını uygun bulduk. Yeni sezonda kendilerine başarılar diliyorum." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Yenikent Osmanlıspor Stad’ında maçlarımızı oynamamıza evet demesine kulüp başkanı Mehmet Yiğiner, "Stad sorununa duyarsız kalmayan ve var olan sorunu ortadan kaldırarak bizlere Yenikent Osmanlıspor Stad’ının kapılarını açan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e şahsım ve camiamız adına teşekkür ederim." dedi.

Editör: Haber Merkezi