MKE Ankaragücü'nde şuana kadar yaklaşık olarak 8240 adet passolig ve 764 adet kombine kartı satıldığı bilgisini veren Ankaragücü Yönetim Kurulu, camianın beklentisine cevap verebilecek bir kadro oluşturmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarının altını çizdikleri açıklamanın devamında şu görüşlere yer verdi.

"Geçtiğimiz sezon birlik-beraberlik ve dayanışma içerisinde güzel bir sinerji oluşturarak, sezonu şampiyon olarak tamamlamayı başarıp TFF 1’inci Lig’e çıktık.  Elde edilen başarıda tüm taraftarlarımızın ve camiamızın da kuşkusuz büyük emekleri ve katkıları var. Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala taraftarlarımızın ve camiamızın gurur duyacağı bir takım oluşturabilmek için yönetim kurulu olarak büyük fedakârlıklar içerisinde çalışarak güçlü ve yarışmacı bir takım kurma gayreti içerindeyiz.

Yapılan tüm çalışmalar, geçmişten kalan borçların ödenebilmesi, transferin önündeki engellerin kaldırılabilmesi ve rahat bir sezon geçirebilmemiz için ciddi bir ekonomik kaynak gerekmektedir. Bu anlamda passolig ve kombine kartlarından elde edilecek gelir kulübümüzün yükünü bir nebzede olsa hafifletecektir. Gelinen noktada passolig ve kombine kartlarındaki satış rakamın düşük olması Ankaragücü camiası ve taraftarlarından beklenenin çok çok altında kalmıştır.

Geçtiğimiz yıl özellikle son beş maçını kapalı gişe oynayan, Kayseri Erciyesspor deplasmanına 26.700 bin kişi ile giden Ankaragücü taraftarlarımızın gereken hassasiyeti gösterip, passolig ve kombine kartlarına gereken ilgiyi göstereceklerine inanıyor, yeni sezonda da maçlarımızın Ankara 19 Mayıs Satadı’nda oynanacağını bir kez daha hatırlatıp, tüm taraftarlarımızı ve camiamızı büyük Ankaragücü ailesine yakışır rakamlara ulaşmak için passolig ve kombine kartlarını almaya davet ediyoruz."

Editör: Haber Merkezi