Yönetim Kurulumuz bugün ( 26.06.2019) Beştepe Tesislerimizde toplanmıştır. Yer ve zamanı daha sonra belirlenmek üzere Temmuz ayı içerisinde Olağanüstü Genel Kurul Kararı alınmıştır.

Ayrıca 8 Temmuz 2019 da Beştepe Tesislerinde takımımız top başı yapacak olup 19 Temmuz 2019 da Erzurum da kamp başlayacaktır.

Kulübümüzün bünyesinde Gazi Mustafa Kemal (GMK ) Bulvarı 61/A adresinde yer kiralanmış olup Ankaragücü Store oluşturmak üzere tadilat çalışmaları devam etmektedir. En kısa zamanda hizmete sunulacaktır. Ankaragücü Store ilaveten yine kulübümüzün bünyesinde otobüs alınarak store mağazasına dönüştürülecek olup gezici olarak camiamızın hizmetine sunulacaktır.

Eryaman Stadyumu ile alakalı tahsis talebinde bulunulmuş ancak stad tahsisi gerçekleşmediği için kombine ve loca satışlarımız stadın tarafımıza tahsisi edilmesine müteakiben başlayacaktır.

Tandoğan tesislerimiz ile ilgili süresi biten protokolün yenilenmediği için altyapı projelerimiz uygulanamamaktadır. Protokolün imzalanmasına müteakiben projelerimiz hayata geçirilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

MKE Ankaragücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu

Editör: Haber Merkezi