MKE Ankaragücü yaptığı açıklama şu şekilde.

İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından kulübümüze müsabaka ile ilgili bilgilendirmeler yapılmış ve taraftarlarımızın stadyuma girişleri ile ilgili gerekli kurallar aktarılmıştır.

MKE Ankaragücü Spor Kulübü olarak, İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından kulübümüze gönderilen yazılı metin resmi hesaplarımızdan paylaşılarak taraftarlarımıza bilgilendirme yapılmıştır.

Fakat bu bilgilendirme sonucu, Yönetim Kurulumuz, taraftarlarımızın Vodafone Stadyumu’na giriş ve çıkışlarında daha rahat bir gün geçirmeleri için gerekli kişi ve kişilerle görüşme gerçekleştirmiştir.

İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereği Ankara’dan deplasman otobüsleri ile Beşiktaş maçına gelecek olan taraftarlarımız saat 15:00’da İstanbul ‘Çamlıca Gişeler’ de karşılanacak, bilet kontrolü yapılan taraftarlarımız daha sonra Vodefone Stadyumu’na gitmek üzere yolculuğuna devam edecektir.

Yönetim Kurulumuz tarafından yapılan görüşmeler sonucu, ailesi ile ya da bireysel olarak Beşiktaş maçına gelecek olan taraftarlarımız ise her hangi bir sorun yaşamadan Vodafone Stadyumu’na giriş yapabilecektir.

Ayrıca bu müsabakada sadece Beşiktaş A.Ş. ve MKE Ankaragücü PASSOLİG kartlarına satış yapılırken, diğer takım kartlarına satış olmayacaktır.

Deplasman yolculuğuna çıkacak olan tüm taraftarlarımıza şimdiden kazasız belasız hayırlı yolcuklar dileriz.

MKE ANKARAGÜCÜ SPOR KULÜBÜ

Editör: Haber Merkezi