Profesyonel Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig 2019 – 2020 Cemil Usta Sezonunun ilk maçına 18 Ağustos’ta Konyaspor deplasmanı ile start vermiştir.

Deplasmanda oynanan bu maça taraftarlarımız takımımızı yalnız bırakmayarak büyük ilgi göstermiştir. Doksan dakika boyunca desteğini devam ettiren taraftarlarımız 12. adam olarak görevlerini layıkı ile yerine getirmiştir. Bu vesile ile taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ederiz.

Ancak lig uzun bir maratondur, hem iç sahada hem dış sahada taraftar desteğine ihtiyaç duyulmaktadır. Konyaspor deplasmanında çirkin ve kötü tezahürat neticesinde Türkiye Futbol Federasyonu PFDK tarafından kulübümüze ihtar cezası verilmiştir. Ayrıca misafir tribünü B ve C blokta bulunan taraftarlarımızın bir sonraki deplasman müsabakasına girişlerini sağlayan elektronik bilet kartları bir maçlık bloke edilmiştir.

Kulübümüz bu tür olumsuz olaylardan maddi ve manevi olarak etkilenmektedir. Devam edecek bu uzun maratonda taraftar desteğini her zaman yanında isteyen takımımızı bu destekten yoksun bırakmayalım, kulübümüzü de maddi olarak zarara uğratmayalım.

‘Çirkin ve kötü tezahürat’ etmeyerek takımımızı iç ve dış sahada yalnız bırakmayalım.

“Biz Birlikte Güçlüyüz.”

MKE ANKARAGÜCÜ SPOR KULÜBÜ

Editör: Haber Merkezi