Yemekte konuşma yapan MKE Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, “Sizlerle birlikte olmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum. Son olarak Gecekondu Taraftarlar Derneği’nin iftar yemeğinde bir araya gelmiştik. Biliyorsunuz ligde lider konumdayız. Ankara’da birlik beraberlik oluştu. Bugün Gecekondu Taraftarlar Derneği ile takımımızın, Yönetim Kurulumuzun kaynaşmasına şahitlik ediyoruz. Güzel bir durum oluştu. İnşallah bu birlik beraberlik devam eder. Birlik beraberlik ve dayanışma oluşunca, zaten başarı da geliyor. Biz göreve geleli 5 yıl oldu. Taraftarlarımız zor günlerde bizleri yalnız bırakmadı. Taraftarlarımız bu takımı yalnız bırakmadığı sürece de bu takım hak ettiği yerlere gelecektir. Ali kardeşimiz ‘Başkanım Ulus’a geliyorsun, bizim oraya uğramıyorsun’ dedi. İnşallah haftaya Gecekondu Taraftarlar Derneği’ni ziyaret edeceğiz. Bu birlik beraberlik ile de inşallah takımımızı başarıya taşıyacağız. Yalnız şunu da unutmamak gerekiyor, oynanmamış 20 maç var. Şuan lideriz ancak şampiyon değiliz. Futbolcularımız, teknik heyetimiz, yöneticilerimiz ve taraftarlarımız ile birlikte çok çalışacağız, sonunda başarıyı yakalayacağız. Ankaragücü’müzü hep birlikte hak ettiği yere Süper Lig’e çıkaracağız. Hedef takımıyız. Bunun zorlukları olacaktır, tedbirleri alacağız. Geçen sezonki başarıyı yakalayacağız. Bizi bu güzel gecede bir araya getiren Gecekondu Taraftarlar Derneği’ne teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ankaragücü Takım kaptanı Sedat Ağçay "Bu birlik beraberliğimiz diğer takımların her zaman hayalidir"
Çok güzel bir ortamda bir araya geldiklerini belirten takım kaptanımız Sedat Ağçay, “Bu birlik beraberliğimiz diğer takımların her zaman hayalidir. Taraftar, yönetim ve futbolcular birlikte gücünü göstererek başarıya gidecektir. Zaten 10 haftadır bunun meyvesini yiyoruz. Bu güzel akşam düzenleyenlere teker teker teşekkür ediyorum” dedi.

Herkese hoş geldin diyorum sözleriyle konuşmasına başlayan Gecekondu Taraftarlar Derneği lideri Ali İmdat, “Allah yardımcımız olsun, gönlümüzde şimdiden şampiyonsunuz” ifadelerini kullandı.

Bu takımın gönüllerde taht kurduğunu belirten Gecekondu Taraftarlar Derneği Basın Danışmanı Serhat Kahveci, “Sizler şimdiden gönlümüzde taht kurdunuz. Bu takımın ne kadar karakterli olduğunu biliyoruz. Teknik Direktörümüz İsmail Kartal’ın ne kadar karakterli olduğunu, bu takım için büyük fedakarlıklar yaptığını biliyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Herkes iyi bir teknik direktör olabilir, her takım çok iyi bir hocaya sahip olabilir. Ancak İsmail Kartal, duruşu, karakteri, ahlakı ile büyük saygınlığımızı kazanmıştır. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Biz İsmail Kartal gibi birisine sahip olduğumuz için çok şanslıyız, kendisi ile uzun yıllar birlikte olmak istiyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi