Süper Lig’in 5. Haftasında Çaykur Rizespor’a konuk olacak Bursaspor sezonun ilk galibiyetini almayı hedefliyor. Beşiktaş karşılaşmasında gösterdiği performansla gelecek adına umut veren Yeşil Beyazlılar, üst sıralara tırmanmak için bu karşılaşmaya büyük önem veriyor. Özellikle yeni transferlerin de takıma katılmasıyla eksik bölgelerini tamamlayan Timsah, Karadeniz deplasmanından 3 puanla dönmenin hesabını yapıyor.

Daha galibiyeti yok

Çaykur Rizespor ise 1 yıllık aranın ardından tekrar Süper Lig’e dönse de 4 maçta 2 beraberlik, 2 yenilgi aldı. 2016-2017 sezonunun son haftasında Süper Lig’e veda eden Çaykur Rizespor, düşmenin sorumlusu olarak Bursaspor’u ve Timsah’ın mağlup ettiği Trabzonspor’u göstermişti. Kendi başarısızlıklarını Bursaspor’un üzerine yıkmaya çalışan Çaykur Rizespor, bu karşılaşmaya ayrı bir motivasyonla hazırlanırken, Karadeniz ekibinde kriz de daha ilk haftalardan başladı.

İbrahim Üzülmez'in görevine son verildi

Rizespor, 4 hafta sonunda galibiyet alamayan teknik direktör İbrahim Üzülmez’in görevine son vermişti. Gelecek haftalara umutla bakmak isteyen Bursaspor, teknik direktör Samet Aybaba önderliğinde hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil Beyazlılar’ın hem galibiyet için mücadele etmesi hem de gergin atmosferden başarıyla çıkması gerekiyor. Birçok Bursasporlu oyuncu durumun ciddiyetini bilmezken, idari kadronun hafta boyunca karşılaşmanın önemini futbolculara aktardığı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi