Beştepe Tesisleride MKE Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner ile görüştükten sonra sözleşmesini 1 yıl daha uzatan Alihan Kubalas, imza töreni sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Süper Ligde Ankaragücü ile sahaya çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Başkanımız Mehmet Yiğiner, yöneticilerimiz ve hocamız ile konuştuktan sonra çok sevdiğim Ankaragücü ile sözleşmemi yeniledim. Her zaman olduğu gibi saha içinde ve saha dışında Ankaragücü’ne yakışır bir şekilde mücadelemi devam ettireceğim. Muhteşem taraftarımız ile birlikte Süper Lig’de de başarı yakalayacağımıza gönülden inanıyorum” dedi.

Alihan Kubalas’ın iki sezondur çok başarılı bir grafik çizdiğini belirten Başkanı Yiğiner, "Alihan sürekli performansını yükseltebilen bir kardeşimiz. Bizimle iki şampiyonluk yaşayan oyuncumuz ile yola devam etmek güzel. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Mehmet Yiğiner, "Teknik heyetin raporu doğrultusunda görüştüğümüz ve prensip anlaşmasına vardığımız yerli ve yabancı oyuncular var. Taraftarlarımız sürprizlere hazır olsun" dedi.

Editör: Haber Merkezi