Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2022-2023 Sezonu TFF 2. Lig Sezon Planlamalarını belirledi. Buna göre; TFF 2. Lig 28 Ağustos 2022 tarihinde oynanacak maçlarla başlayacak ve ilk yarı 18 Aralık'ta sona erecek. İkinci yarı ise 15 Ocak'ta başlarken, normal sezon 29 Nisan 2023'te tamamlanacak. Ardından play-off müsabakaları oynanacak. TFF 2. Lig'de 4, 8, 24, 29 ve 33. hafta müsabakaları hafta içi oynanacak.

Çekilen fikstürün ardından İnegölspor 28 Ağustos Pazar günü sahamızda Bayburt Özel İdare Spor’u ağırlayacak ve seyirciyle buluşacak. İnegölspor ligin 2. Haftasını ise bay geçecek.

Ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz

Kulüp Başkan Yardımcısı Ali Şahin, fikstür değerlendirmelerinde bulundu. Şahin, fikstürün tüm takımlara hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, "Hayırlısıyla fikstürümüz belli oldu. İlk maçımızı seyircimiz önünde oynayacağız ve Bayburt Özel İdare Spor ile karşılaşacağız. 2.Haftayı ise bay geçeceğiz. Herkes gibi bizde ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz. İnşallah ilk maçımızı hedeflerimiz doğrultusunda kayıpsız geçeceğiz ve seyircilerimize 3 puanı armağan edeceğiz. Esasen bizim için hangi takımla hangi hafta karşılaşacak olduğumuzun bir önemi yok. Hedefi olan bir kulübüz ve en iyi skoru ve sonucu almak için sahaya çıkacağız. Amacımız seyir zevki yüksek,  mücadele gücü üst seviyede bir takım kurup lig sonunda en iyi yerde olmaktır. Çok şükür bunu yapabilecek futbolcu topluluğuna da sahibiz. Sadece taraftarlarımız ve ilçe dinamiklerimiz yanımızda olsun bize yeter. Bizim hedeflerimiz ve hayallerimiz var. Bu doğrultuda transfer çalışmalarımızı yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bayramdan sonra ekibimiz yeni tesislerimizde topbaşı yaparak lig çalışmalarına başlayacak. Fikstürün tüm takımlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."dedi.

Şehrin sanayici ve iş adamlarına da seslenen Şahin, "İnegölspor şehrin en önemli markalarından biri. Bugüne kadar maddi manevi destek olan herkese teşekkürü borç biliyoruz. Bu sezon yine çok değerli sanayici ve işadamlarımızdan kulübümüze destek bekliyoruz. Yöneticiler ile kent dinamikleri ile sanayici ve işadamlarınız ile taraftarımız ile İnegöl olarak el ele omuz omuza verirsek sezon sonu hedefimize ulaşmamız daha kolay olacaktır. Bu manada bir herkesin üzerine düşen sorumluluk olduğunu da ifade etmek isterim." şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi