Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Karaca'yı onursal başkan Ali Özkan ziyaret etti. Ziyarette konuşan teknik direktör Recep Çetin 'Karacabey eğer PTT'ye çıkarsa kimse şaşırmasın' dedi.

TECO Karacabey Belediyespor Teknik Direktörü Recep Çetin "Açılışı yaptık hayırlısıyla, inşlahha hedeflerimiz var. Başkanımıza söyledik inşallah bu seneki hedefimiz play-off'tan daha çok zirvede bitirmek. Bunun için gerçekten iyi oyuncularımız var. Karacabey eğer PTT'ye çıkarsa kimse şaşırmasın" dedi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan "Değerli hocamız, Türkiye'nin efsane futbolcusu Recep Çetin ve arkadaşları yönetiminde güzel bir ekip kuruluyor. Geçtiğimiz yıldan kaliteli oyuncularımız var. Hocamızın eksik gördüğü alanlarada gerekli takviyeler, gerek kulüp başkanımız Sarp Yalçınkaya, Başkan Vekilimiz Davut Zirek ve yönetici arkadaşlarımız ile birlikte oluşturulan transfer komitesinin çalışmaları neticesinde yapılıyor. Ekiklerimizi tamamladık ve inşallah değerli hocamızın ve arkadaşlarımızın nezaretinde bomba gibi bir takım ortaya çıkaracağız. Ben tüm arkadaşlarımıza ve TECO Karacabey belediyespor'a başarılar dilyiorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi