Kulüpten yapılan açıklamaya göre, kulüp başkanı Ay, Avusturya'nın Windischgarste kasabasında kamp yapan yeşil-beyazlı takımı ziyaret etti. 

Takımla ilgili kulübün resmi yayın organı Bursaspor TV'ye açıklamalarda bulunan Ay, takımın çalışma temposu ve futbolcular arasındaki arkadaşlıktan memnun kaldığını söyledi. 

Ali Ay, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde kampın aile havasında geçtiğini ifade ederek, "Bana burada 2010 yılında gelen şampiyonluğun havası yakalanmış gibi geldi. Müthiş bir arkadaşlık oluşmuş." ifadelerini kullandı. 

Avusturya'da çok güzel bir ortamla karşılaştığını vurgulayan Ay, şunları kaydetti: "Burada çok güzel bir ortamla karşılaştık. Bursa'nın Uludağ'ı gibi bir yer. Futbolcularımızı çok iyi gördüm. Bizim istediğimiz, amaçladığımız birlik ve beraberlik sağlanmış durumda. Herkes birbiriyle şakalaşıyor. İyi bir kaynaşma oluşmuş. Bunları sağlayan teknik direktörümüze ve ekibine çok teşekkür ediyorum.

Bu aile ortamının meyvelerini lig başlayınca göreceğiz. Ben 2010 yılında Süper Lig şampiyonu olduğumuz seneyi görür gibiyim. Takım ve yönetim bir arada tek eksiğimiz taraftarlar. Onlar da bu birlik ve beraberliğin içerisine girerlerse arzulanan başarı gelecektir." 

Editör: Haber Merkezi