Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay, "Açıkçası bizim açımızdan çok stresli bir maçtı... Ben alt sıralara düşeceğimize ya da sıkıntı yaşayacağımıza zaten ihtimal vermiyordum. Tek sorunumuz kazanamamaktı... İlkyarıda kaçırdığımız golleri görünce -Eyvah Konyaspor maçı gibi mi olacak?- dedim ama ikinci devre goller geldi hepimiz rahatladık" dedi.

Stancu'da geliyor
Takımın performansından da memnun kaldığını ve her zaman böyle istekli, arzulu oynamaları gerektiğini vurgulayan Ay, 'Akhisar maçına kadar bazı sakat oyuncularımızın da iyileşeceğini düşünüyorum. Stancu mesela hepimiz merak ediyoruz. Hocamızın da hamle kabiliyeti artacak' diye konuştu.

Ertuğrul ile taraftarlar arasında yaşanan tartışmaya da üzüldüğünü belirten Başkan Ay, şöyle devam etti.

Ceza almayalım
"Bu sezon yaşadığımız en büyük sorunlardan biri de bu... Taraftarımızın üzerindeki stresi de anlıyorum ama bu oyunculara sahip çıkmamız lazım. Hata da yapabilirler. Neyse ki, sonunda iş tatlıya bağlandı. Taraftarlarımızdan bir ricam da, artık kulübe maddi zarar verecek hareketlerde bulunmamaları. Geçen hafta yine 185 bin lira ceza geldi. Kalan maçlarda buna dikkat edelim."

Beklentimiz büyük
Sercan Yıldırım'ın da gol atmasına en az onun kadar sevindiğini söyleyen Ali Ay, "Bizim kendisinden beklentimiz büyük çünkü Bursalı... Kendine iyi baksa bence Türkiye'nin en iyi kanat oyuncusu. Hem kendisiyle hem babasıyla sürekli görüşüyorum. Ona güveniyoruz. Hep böyle istekli ve arzulu bir Sercan izlemek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Ömer Erdoğan'la görüşeceğim
Başkan Ali Ay, sportif direktörülük konusunda aceleci olmadığını belirterek, bu hafta içinde Ömer Erdoğan'la bir görüşme yapacağını söyledi... Ay, "Kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket etmek zorundayız... Göreve getireceğimiz kişiyle ilgili muhakkak olumlu, olumsuz görüşler olacaktır... Ben buna bakmıyorum. Önemli olan katkı sağlasın. Ömer'le daha önce kendim görüşmedim ama aracılar vasıtasıyla bilgi alışverişinde bulunduk. Bu hafta da davet edip, konuşacağım"dedi. 

Editör: Haber Merkezi