Ali Ay ve ekibi, genel kurul tarihini açıkladıktan sonra kulübün borç dökümünü de kapsamlı bir şekilde duyurmayı planlıyor... Çıkacak başkan adaylarına da kulübün bilançosunu açmayı düşünen yönetimin, hiçbir aday çıkmaması durumunda ise yeniden göreve talip olması da ihtimaller arasında...

21 TAKIM OLSUN

Öte yandan, Bursaspor'un transfer tahtasını açtırmak için haziran ayı sonuna kadar süresi olduğu ve yeni gelecek yönetimi de bununla ilgili 15 günlük bir zaman kalacağı da toplantıda konuşulan maddeler arasındaydı... Toplantı sırasında Başkan Ay'ı, Göztepe, Erzurum ve Akhisar başkanlarının aradığı ve Süper Lig'deki takım sayısının 21'e çıkarılması yönünde bir teklif sunma önerisinde bulundukları öğrenildi.

VAR BİZİ BU HALE GETİRDİ

Başkan Ay'ın, dünkü Kulüpler Birliği toplantısında Göztepe, Erzurum ve Akhisar başkanlarıyla birlikte bu konuyu gündeme getirdikleri ve hafta Spor Bakanlığı'yla görüşebileceklerini ilettikleri ifade edildi... Ali Ay'ın ayrıca Video Hakem Sistemi'yle (VAR) kaybedilen puanları dosya olarak hazırlayıp toplantıda gösterdiği ve VAR nedeniyle bu durumda olduklarını anlattığı belirtildi.

Editör: Haber Merkezi