Kampa geldiklerinde yönetici arkadaşlardan aldığı takımda hiç çatlak ses çıkmıyor sözlerini duymanın kendisini çok mutlu ettiğini belirten Başkan Ali Ay, tek üzüntüsünün sakat futbolcular olduğuna dikkat çekti. Darmstat maçı sonrasında teknik kadro ile toplantı yapacaklarını vurgulayan Başkan Ali Ay, şunları söyledi:

"Yarın Darmstad takımı ile son hazırlık maçımızı yapacağız. İkisi 3'üncü Lig, biri 1'inci Lig olmak üzere üç maç oynadık. Maç sonu teknik kadro ile bir araya gelip toplantı yapacağız. İhtiyaç olursa 1-2 oyuncu alınabilir. Belkide kadro yeterli bulunup, oyuncuya ihtiyaç duyulmayabilir." 

EMRE'YE ÇOK ÜZÜLDÜM
"Buraya geldiğimde beni en çok üzen Emre Taşdemir'in durumu oldu. 2 ay rehabilitasyon süresi olacak. İyileşmezse operaslon geçirecek. 5-6 ay takımdan uzak kalacak. Deniz bugün alemiyat oldu. Başarılı geçtiği söylendi. 3-4 hafta sona takımla çalışmalara başlayacak. Adanaspor maçında sahada olma sözünü aldık. Merter takımla başladı. Şamil iyi durumda. Bursa'da takımla çalışmalara katılacak."

DZSUDZSAK VE NECİD GİDECEK 
"Taraftarlarımız Dzsudzsak ile Necid'i merak ediyorlar. Menajerleriyle görüşüyoruz. Belli noktalara gelindi. Cumartesi veya pazartesi günü bu iş bitmiş olacak. İlk söylediğimiz rakam olmasada istenilen noktaya gelindi. Gelecek hafta netleşecek. Biz kulübün menfaatlerini düşünüyoruz. Biz fazla istiyoruz, onlar az veriyor. Sabırlı olmak lazım. Bizde onun gösteriyoruz." 

KOMBİNEYE İLGİ YOK 
"1 saat önce kulüp yetkililerden bilgi aldım. Şuana kadar 6 bin 600'ün üzerinde kombine satılmış. Alanları gerçek Bursaspor taraftarı olarak görüyorum. Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası başkanları ile görüştük. Onrlar üyelerine kombine almaları yönünde telkinde bulunacak. İnşallah maçlarımızı tamamen dolu tribünler önünde yaparız."

Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Ali Ay, şunları söyledi:
UMUT'U DÜŞÜNMÜYORUZ 
"Galatasaray'dan Umut Bulut'u düşünmüyoruz. Olcan Adın'ı siz ne kadar biliyorsunuz bizde o kadar biliyoruz. Ancak Emre'nin durumu nedeniyle sol tarafa takviye düşünüyoruz. Görüştüklerimiz var. Alınacak oyuncu yabancı olacak. Takımdan Bekir gidecek. Traore'den haber bekliyoruz. Ancak bu arkadaşımız yatarak para kazanmaya alışmış. Büyük ihtimalle gidecek."

DZUSUDSAK VE NECİD GİDECEK 
"Dzsudzsak ile Necid takımdan ayrılacak. Denilen rakamlardan aşağıya düşüldü. Taraftar tepki göstermesin. O nedenle söylemesem daha iyi. Şubat ayında bu günlerin planını yaptık. Kampa tam takım geldik. Faydasını lig maçlarında göreceğiz. Biz fazla bütçe yerine oyuncuların değerini verdik. O nedenle bütçemizden az para harcadık."

TRİBÜN İÇİN GÖRÜŞÜLÜYOR 
"Timsah Arena'daki tribünlerin isim hakkı için Renault ile görüşüldü. Bursa Çimento ile görüşüldü. Birkaç büyük firma ile de görüşüldü. Cevaplarını bekliyoruz. Locaların inşaatı devam ediyor. 30-35 kişi çalışıyor. Sezonla birlikte bitmiş olacak. Sözünü aldık. Ancak satışlar maalesef hiç iyi gitmiyor."

BORÇLAR KAPATILACAK
"Dzsudzsak ve Necid'den gelecek para ile borçları kapatmak istiyoruz. Federasyonun, haziran ayında vereceği para vardı. Onu alamadık. Alabilseydik geçmişle ilgili borç kalmayacaktı. Yeni ay için söz verdiler. Alırsak sıkıntı kalmayacak. Biz yoğurdu üfleyerek yemeğe özen gösteriyoruz."
Editör: Haber Merkezi