Riske girmek istemediklerini belirten Ali Ay, 'Daha önce sizin aracılığınızla stopere transfer olmayacağını söyledim fakat durumlar değişti. Herkesin gördüğünü bizde görüyoruz. Kısa zaman içerisinde bu sorunu çözeceğiz' dedi.

Bursaspor'da hazırlık maçlarında alınan kötü sonuçlar yönetimi harekete geçirdi. Son oynanan Bandırmaspor maçında özellikle defans bloğunda yaşanan sıkıntı sonrası Başkan Ali Ay'ın Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi. Özellikle stoperlerin durumundan memnun olmayan Ay ve Hamzaoğlu ikilisinin zirvesinden takıma takviye yapılması yönünde bir karar çıktı.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR
Bursaspor Başkanı Ali Ay, OLAY Spor'a yaptığı açıklamada stopere takviye yapacaklarını belirterek 'Daha önce sizin aracılığınızla stopere transfer olmayacağını söyledim fakat durumlar değişti. Herkesin gördüğünü bizde görüyoruz. Riske girmek istemiyoruz. Stoper takviyemiz olacak. Oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. Kısa zaman içersinde bu işi bitirmek istiyoruz' dedi.

OLCAN'IN DURUMU
Galatasaray'dan Olcan Adın'ın durumunu da değerlendiren Ali Ay 'İnanın ne olacağını bende bilmiyorum. Biz şartlarımızı sunduk bekliyoruz. Olursa olur, olmazsa da olmaz.' diye konuştu. Daha önce Pablo Martin Batalla ve Tomas Sivok'tan indirim isteyeceklerinin hatırlatılması üzerine Ali Ay 'Şuana kadar ikisinle de görüşmedik. Ahenk bozulmasın istiyoruz. Ancak ilerleyen günlerde biraraya gelebiliriz' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi