Menajerlerin bonservis ücreti olarak bu rakamı vermeye hazır kulüpler olduğunu Bursaspor yönetimine bildirdi. Başkan Ali Ay, bu gelişmeyi bizzat doğruladı. 

Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerinden çıkardığı yıldızlarla adından söz ettiren Bursaspor'da bir isim daha gündeme düşmek üzere. Kaleci Harun Tekin'in ardında bekleyen Muhammed Şengezer için menajerlerin Bursaspor yönetimiyle irtibata geçtiği öğrenildi.

Bugüne kadar 15 kez milli olan ve Bursaspor A takım kalesini ligde 2 maçta koruyan 21 yaşındaki kaleciyle yurt dışından takımlarından ilgilendiği belirtildi. 

HARUN'U ARATMAMIŞTI

Menajerlerin bonservis ücreti olarak ise 3 milyon Euro vermeye hazır kulüpler olduğunu Bursaspor yönetimine bildirdiği öğrenildi. Dünü Vakıfköy Tesislerinde geçiren Bursaspor Başkanı Ali Ay ise bu gelişmeyi doğruladı.

1997 jenerasyonunun değerli isimlerinden biri olan kaleci Muhammed Şengezer, bu sezon Harun Tekin'in sakatlığı nedeniyle forma giymediği Kardemir Karabükspor ve Atiker Konyaspor maçlarında görev yapmış ve başarılı maçlar çıkarmıştı. 

SHEHU KATKI VERDİ

Bu arada Başkan Ali Ay,devre arasında transfer edilen Shehu'nun kısa zamanda takıma büyük katkı sağladığını ifade etti. Başkan Ay 'Shehu takıma tam oturdu. 200 bin Euro'ya aldık fakat hırsıyla, azmiyle ondan çok memnunuz.

Dünya Kupasında da kısmetse forma giyecek. Sözleşmesinde 3,5 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi var. Hocamızda kendisinden çok memnun. Bizim böyle oyuncular bulup çıkarmamız gerekiyor' dedi.

Editör: Haber Merkezi