Daha bugün manşetlerde Beşiktaş'ın Bursaspor'un milli stoperi Serdar Aziz için kulübüyle anlaştığı yönündeki haberler gündemdeydi. Hatta Şenol Güneş'in talimatı üzerine Başkan Fikret Orman'ın, Bursaspor Başkanı Ali Ay görüşüp el sıkıştığı belirtilmişti. 

Bursaspor Başkanı Ali Ay, son zamanlarda ulusal medya ve spor camiasında Serdar Aziz'in transferi hakkında çıkan haberlerinde doğru olmadığını söyledi. Serdar Aziz’in isminin medyada transfer gündeminde yer aldığı sorusuna Başkan Ali Ay,  benim Aziz beyle de Fikret beyle de görüştüğümü söylediler. Ben aslında 10 milyon avro istedim, onlar 8 milyon verdiler şeklinde. Öyle bir şey yok arkadaşlar.

Ligler devam ediyor, herhalde altıncı ayda bunlar görüşülecek. Bir de Avrupa Şampiyonası var. Bu arada teklif gelirse tabii ki görüşürüz yanıtını verdi. Mali tabloyu düzeltmek için yönetim kurulundaki arkadaşlarımı da satarım diye espri yapan Ay, daha sonra İkinci Başkan Ali Ademoğlu'nu göstererek "Yok arkadaşlarımı satmam" ifadelerini kullandı.

Ayrıca forma reklamlarından yıllık 4 ile 4.5 Milyon TL gelir beklediklerini belirten Başkan Ali Ay, Şort, kol  ve sırt reklamı ile ilgili görüşmeler yapılıyor.Daha önce reklam veren şirketler ile görüşüyoruz, Trbet sırt reklamı ile görüşmeler bir iki hafta içerisinde belli olacak. Vazgeçerlerse sırt ile ilgili çalışmalarımız var. Toplam formadan yıllık beklediğimiz gelir 4 -4.5 Milyon TL civarında dedi.
Editör: Haber Merkezi