Öncelikle Cumhuriyetin Kuruluşunun 93. yılını kutlayan Ali Ay "Bugün iki bayram birden yaşadık, çalıştık çabaladık ve güzel bir ekip, takım olduk. Hocamızla futbolcularımızla, çalışanlarımız ve camiamızla. Öncelikli amacımız takım olmaktı, bugün oyunumuzda çok güzeldi, daha da güzel olacak inşallah." dedi.

Konyaspor karşısında bu sezonun en iyi oyununun oynandığı sorusu üzerine Başkan Ali Ay " Evet çok şükür Elhamdülillah çok güzel şeyler yaptı çocuklar. Onlarada burdan çok teşekkür ediyorum. Bütün taraftarlarımızı ve bizleri çok sevindirdiler."

"Ara transfer döneminde transfer müjdesi varmı?" sorusu üzerine Ali Ay "Camiamıza devre arasında transfer yapılacak dersem şuan ki çocuklara haksızlık etmiş olurum. Bunu biz ancak Aralık ayında oturucaz hocalarımızla ona göre karar vericez. Şuan da gençlerimizle beraber 29 tane topçumuz var. Futbolcularımızın hepsini hocamız kullanmaya çalışıyor. Farkındaysanız bazı maçlarda değişik oyuncuları oynatıyor. Hafta içi hocamızlada görüştüm, hepsinin sırası gelecek dedi. Çünkü uzun bir maraton. Artı biliyorsunuz kupa maçlarımız var. Eğer biz gerekli görürsek ve mali tablo uygun olursa, devre arasında gereğini yapıcaz zaten, bunu herkes böyle bilsin" dedi.

Timsah Arena'nın zemini?
Timsah Arena'nın zemini ile ilgilide açıklama yapan Ali Ay "Sahamız Temmuz, Ağustos aylarında çok kötüydü. Geçen hafta federasyondan da arkadaşlar geldi ve tebrik ettiler. Şuan da zeminde kökler 9-10 cm ulaşmış durumda. İdeali 12 - 13 cm, o uzunluğa geldiğinde geriye çıkma olayıda kalkmış olacak. Çimcilerimiz çalışıyor ve bayağı bir yol kat ettiler. Baktık olmadı sezon sonunda hibrit çime geçeriz olur biter" dedi.

Tüm Türkiye'ye örnek oluyorlar
Bursaspor taraftarlarına da seslenen Başkan Ali Ay "Bütün taraftarlarımız bu galibiyeti kutlasınlar Karabük maçına kadar. Onların hakkı. Ben burdan bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Onların ne kadar Bursaspor'lu olduğunu hepimiz gördük. Çünkü ortalama 19 bin kişiye oynuyoruz. Ama gönül istiyorki stadı tamamıyla dolduralım. Takımımız bir hava yakaladı. Tüm taraftarlarımıza sesleniyorum, lütfen gelsinler, stadı dolduralım ve bütün Türkiye görsün Bursaspor taraftarını. Bursaspor taraftarı şov yaptı ve bunu her zaman yapıyorlar. Tüm Türkiye'ye örnek oluyorlar. Yani küfürde etmediler. Biliyorsunuz her küfürde maddi olarak baya bir ceza alıyoruz. Onuda tekrar hatırlatmak isterim" dedi.


  
Editör: Haber Merkezi