Takımına her zaman güvendiği ve bunun karşılığını aldıklarını ifade eden Başkan Ay "3-5 hafta sonra emin olun çok daha iyi olacağız. Sahada gördük, inanılmaz bir mücadele örneği gösterdiler. Camiamızı ikinci bir bayram hediyesi verdiler. Takım içersindeki birlik beraberlik tek kelimeyle harika. Rabbime şükürler olsun mahçup olmadık' diye konuştu.

"Artık barışma zamanı" diyen Ali Ay sözlerini şöyle sürdürdü "Başakşehir maçını artık unutmak gerekiyor. Olan oldu. Çok iyi bir teknik heyetimiz ve kadromuz var. Herkesi cuma günü oynanacak Kayserispor maçına bekliyorum. Hamza Hoca bizim hocamız.

Ben onu çok seviyorum. Aramızdaki uyum gerçekten çok iyi. Başakşehir maçı sonrası o da üzüldü. Bu oyuncular bu camiayı, bu taraftarı mutlu etmek için oynuyor." dedi.

Önümüzde duramazlar
"Fenerbahçe karşısında neler yapabileceklerini gösterdiler. Çıktılar, çatır çatır oynadılar kazandılar. Kızgınlıkları, küskünleri bir kenara bırakalım. Evimizde üst üste oynayacağımız Kayserispor ve Kasımpaşaspor karşılaşmaları bizim için büyük fırsat. Ben tribünleri artık dolu olarak görmek istiyorum. Camiasıyla, taraftarıyla bütünleşen, birleşen bir Bursaspor'un önünde hiçbir takım duramaz."
Editör: Haber Merkezi