Daha önce Mayıs ayında Olağanüstü kongre kararı yapmayı düşündüğünü fakat bundan vazgeçtiğini belirten Başkan Ali Ay, "Hiçbir yere gitmiyorum, kongre kararı almıyorum. 1,5 yıl daha buradayım. Yüzde 10'luk bir kesim Ali Ay'ı nasıl gönderirim diye düşünüyor. Hakaretlere varan eleştiriler var. Bunlar beni daha çok hırslandırdı" diye konuştu.

İstifalarını isteyeceğim
1,5 yıl daha görevinin başında olduğunu belirten Başkan Ay "Ben bu sezon için kimseye şampiyonluk sözü vermedim. Hatalarımız var, kabul ediyorum. Ancak kötü bir mali tablo ile karşı karşıya kaldık. Yöneticilerimle yarın (bugün) toplanacağız. Benimle olmak isteyenlerle yola devam edeceğim. İstemeyenlerin de istifalarını isteyeceğim. Sorunların halledilmesi gerekiyor. Bu böyle olmaz. Bursaspor hepimizin ortak paydası. Ben de bu kulübe hizmet için buradayım" dedi.

İvan Ergiç konusu
Teknik Direktör Mutlu Topçu'ya güvendiğini de ifade eden Ali Ay şunları söyledi "Hocamız 2 maçtır görev yapıyor ve bu iki karşılaşmada da eksik kaldık. Şuan için değerlendirme yapmak için erken. Kendisi çok çalışkan ve hizmet vermeye çalışıyor. Sportif anlamda ben bir başkan olarak sıkıntı yaşıyorum. Kesinlikle bir sportif direktör ile anlaşacağız. Ergiç'i davet ettim. Kendisinin 5 yıldan beri futboldan uzak olduğunu söyledi. Şubat sonunda geleceğini söyledi, bekliyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi