Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, dün akşam Kayserispor maçında taraftarların takımla bütünleştiğini ve 90 dakika sonunda 3-1'lik galibiyete ulaşmayı bildiklerini söyledi.

Ademoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayserispor maçının deplasmanda Fenerbahçe karşısında alınan galibiyetin tesadüf olmadığının kanıtlanması açısından kendileri için büyük önem taşıdığını belirtti. 

Kayserispor karşısında 1-0 yenik duruma düştüklerini, ilk yarının sonunda Batalla ile beraberlik golünü attıklarını anımsatan Ademoğlu, "İkinci yarıda da iyi oynuyorduk ama 67. dakikada İsmail Konuk'un kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldık. Daha sonra tribünlerde 'ruhsuz taraftar istemiyoruz' tezahüratları duyuldu ve tribünler birden ateşlendi. Taraftarımız takımla birleşti ve 3-1'lik galibiyete ulaştık." dedi. 

Ademoğlu, dün akşamki maçta hem ilk 11'de sahaya çıkan hem de sonradan dahil olan futbolcuların oyuna ve skora ciddi katkısının bulunduğuna işaret ederek, "Dünkü maçta sonradan giren futbolcuların oyuna ve skora katkısı gösterdi ki, Hamza Hamzaoğlu, Türkiye'nin en iyi teknik direktörlerinden biri. Deniz Yılmaz, Emre Taşdemir, Erdem Özgenç, Furkan Özçal, gibi oyuncularımız da var. Bu oyuncuların sakatlıklarının iyileşmesi sonrası çok daha iyi takım olacağız." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi