Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Emre Mor'un eski takımı Nordsjaelland'da forma giyen Joshua John'un büyük bir aksilik çıkmazsa gelecek sezon yeşil-beyazlı formayı giyeceğini, Danimarka'nın Sönderjyske takımında oynayan Pierre Kanstrup'u da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve yönetim kurulu üyesi Yüksel Çolak'ın bir kez daha izleyeceğini söyledi.

Teknik heyetin raporu doğrultusunda hareket ettiklerini vurgulayan Ademoğlu, "Transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Kadromuzu takıma direkt katkı sağlayacak oyuncuları katmak için çaba sarf ediyoruz." dedi.

Necid'e teklifler var
Golcü futbolcu Tomas Necid'e İtalya, Almanya ve İngiltere'den bazı kulüplerin ciddi teklifte bulunduğunu vurgulayan Ademoğlu, bu futbolcunun satılması halinde forvete de bir transfer gerçekleştireceklerini kaydetti. 

Ademoğlu, Necid ile ilgili kararı salı günü vereceklerini anlatarak, "Necid aslında iyi bir santrfor ama eğer gitmek isterse zorla 'kal' demeyiz. Futbolcunun kafasının Bursaspor'da olması lazım. Aksi halde başarılı olamaz, ancak her türlü gelişmeye göre hazırlığımız var. Necid'i satarsak yerine alternatif oyuncu belirledik. İsim söyleyemem ama Avrupa Şampiyonası'nda oynamış bir İskandinav ülkesinin oyuncusu radarımızda." diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi