Bursaspor Kulübü 2'nci Başkanı Ali Ademoğlu, taraftarlara arife gecesi iyi bir bayram hediyesi vermeyi arzuladıklarını söyledi. Ademoğlu, takımın iki haftadır iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğinre dikkat çekerek, şöyle konuştu.

Fenerbahçe, Türkiye'nin güçlü takımlarından bir tanesi. Ligin başında onlarla deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Deplasmandaki ilk maçımızı kazanmıştık. Maalesef çok sayıda taraftarımızın desteklediği Bursa'daki Medipol Başakşehir maçı kaybettik. Şimdi Fenerbahçe maçı büyük önem kazandı.

İç sahada 2 maç
Bursaspor Yönetim Kurulu olarak kendileri dört maçlık bir hedef koyduklarının saltını çizen Ademoğlu, "Programımızda değişiklik olmadı. Fenerbahçe karşılaşmasından sonra sahamızda üst üste Kayserispor ve Kasımpaşa maçlarını oynayacağız. O mücadeleleri kazanarak üst sıralarda tutunmak istiyoruz" diye konuştu.

Bizim yapacağımız önemli
Fenerbahçe'nin Türkiye'nin kadro kalitesi olarak iyi oyunculardan kurulu ekiplerinin başında yer aldığına dikkat çeken Ademoğlu açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Fenerbahçe kadar biz güçlü takımız. Ancak maçta bizim ne yapacağımız önemli. Hamza Hamzoğlu'nun bu maçı ne kadar ciddiye aldığını biliyoruz. Tanıklık ediyoruz. Futbolcu arkadaşlarımızın da aynı hırs ve inançla çıktıklarında iyi futbol oynayıp sahadan iyi sonuçla ayrılıp, kırdığımız taraftarlarımızın kalbini yeniden kazanmak istiyoruz.

Pazar günü maç dönüşü Mudanya'da Fenerbahçe'yi yenmiş bir takım olarak dönmeyi ve taraftarlarımıza güzel bir bayram hediyesi vermek arzusundayız. Bunun için mücadele edeceğiz."
Editör: Haber Merkezi