İlk olarak Senagalli oyuncuyla irtibat kuran Bursaspor yönetimi 'gelirim' mesajını aldıktan sonra Villarreal'le görüşmelere başlamıştı. İspanyol kulübünün kiralama seçeneğine sıcak bakmamasının ardından bonservis soran yeşil beyazlılar 8 milyon Euro gibi bir rakamla karşılaşmıştı.

Kampa götüreceğiz
N'Diaye'nin ısrarla gelmek istemesini iletmesinin ardından bir hamle daha yapan Ali Ay yönetiminin son olarak Villarreal'den 'Ağustos'dan önce bu transfere izin veremeyiz. N'Diaye'yi kampa götüreceğiz ve ardından karar vereceğiz' şeklinde bir yanıt aldığı öğrenildi. Bursaspor yönetiminin alınan bu cevap sonrası nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

Zorluk çıkarmalarının nedeni!
Bu arada İspanyol kulübünün Bursaspor'a Alfred N'Diaye için sürekli zorluklar çıkarmasının ana nedeninin Cedric Bakambu transferinde yaşanan karmaşalar olduğu belirtildi. O dönem gündeme gelen birçok iddia nedeniyle Villarreal'in Bursaspor kulübüne çok da sıcak bakmadığı iddia edildi. Villerreal geçen sezon Alfred N'Diaye'yi Hull City'e kiramıştı. 27 yaşındaki futbolcu İngiltere'de 15 maça çıktı.

Editör: Haber Merkezi