Bursaspor Kulübü Başkan Adayı Ahmet Bozdemir, şunları söyledi: "Başkanlık adayı açıklamasında da rahmetli başkanımız adına ne yapmamız gerekiyorsa vefa anlamında hepsine hazır diye yola çıktık. Ekibimizle birlikte güzel çalışmalar yapıyoruz. İbrahim Yazıcı bizim için çok büyü değer. Bize şampiyonluk yaşatan bir başkan. Büyük bir çalışmamız var şu anda devam ediyor. Seçimi kazandığımız takdirde de çok güzel projemiz var. Kendisinin adını ömür boyu yaşatmak istiyoruz Bursa'da. Çünkü onun yaptığı hizmetleri hiçbir başkan yapmadı.

Projemizi şimdilik açıklamıyoruz. Ayın 17'sinde iftar yemeği vereceğiz. İki tane büyük projemiz var. Hem onlarla ilgili hem de iki yıldız futbolcu ile anlaştık, o isimleri açıklayacağız. Ön protokol imzaladık futbolcularla.

Çok güzel çalışıyoruz. Sabah akşam hiç durmuyoruz. Güzel işler yapacağız. Biz İbrahim Başkanın izinden, dik duruş sergilemek için elimizden geleni yapacağız. Bizim için çok büyük değer. Biz de onun yaptığı başarıları yapmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız."

enbursa

Editör: Haber Merkezi