Bursaspor'da 26-27 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Genel Kurul öncesinde adaylar çalışmalarına hızla devam ediyor. Adaylar arasında yer alan ve transferde net adımlar atarak bunu kamuoyu ile paylaşan Ahmet Bozdemir'in teknik direktörlük konusunda da çalışmaları devam ediyor. Samet Aybaba, Rıza Çalımbay ve Brezilya Milli Takımııı'nın eski teknik direktörü Dunga ile görüşmeler gerçekleşirken 3 teknik adamdan da olumlu yanıt alındı.

BAŞAKŞEHİR'DE MUTSUZ

Ahmet Bozdemir'in göreve gelmesi durumunda futbol takımının idari menajeri olacak Ender Alkan konu ile ilgili Haberin Adresi'ne özel açıklamada bulunurken, Abdullah Avcı söylentilerinin de gerçek olduğunu belirtti. Ender Alkan; “Çok değerli isimlerle görüşüyoruz. Bu bağlamda Abdullah Avcı'nın da Başakşehir'de mutsuz olduğunun duyumunu aldık” dedi.

AYRILMA İHTİMALİ VAR

Abdullah Avcı'nın camiası ve taraftarı olan bir kulüpte görev almayı çok istediğini belirten Alkan; “Tabii Abdullah Avcı ile çalışılacaksa ve teklif götürülecekse iyi bir bütçe ve kadro çalışması sunmak gerekir. Avcı'nın ayrılma ihtimali var ve biz de bu ayrılma gerçekleşirse görüşmemizi yapacağız. Ancak Abdullah hocamız olmazsa da çok değerli teknik direktörlerle görüşüyoruz” ifadesini kullandı.

DUNGA İNANILMAZ KATKI SAĞLAR

Abdullah Avcı'nın olmaması durumunda ilk teknik direktör tercihlerinin Samet Aybaba olacağını sözlerine ekleyen Ender Alkan; “Rıza Çalımbay hocamız da çok değerli bir insan. Açıkçası yerli teknik adamdan yanayız ama Dunga gibi kaliteli bir isimle de görüşme gerçekleştirdik. Bize Güney Amerika piyasasında inanılmaz derecede katkı sağlayacak bir isim.” açıklamasını yaptı.

ANLAŞTIK AMA...

Transferde ismi geçen Alex Song, Stephane Mbia ve Abel Hernandez ile ilgili de açıklamada bulunan Ender Alkan; “Biz bu oyuncularla prensip anlaşmasına vardık. Hatta daha önceden öğrencilerim olan Deniz Kadah ve Yasin Öztekin de bu isimler arasında. Ancak anlaştık diye bir şey yok. Göreve gelecek teknik direktörümüz istemezse bu oyuncularla sözleşme imzalamayacağız. Karar göreve gelecek teknik direktörde” diyerek sözlerine son noktayı koydu.

Tolgay ATAOKAY / Haberin Adresi

Editör: Haber Merkezi