Bursaspor Kulübü Başkan Adayı Ahmet Bozdemir, Yeşil Beyazlı camiaya iftar verdi. İftar sonrası ise açıklamalar yapan Bozdemir, şunları söyledi:

"Başarıya endeksli bir takım kurmak için yola çıktık. 2010 ruhunu yeniden geri getireceğiz. O dönemde yöneticilik yapmış isimler de bünyemizde. Biz iyi gün değil, kötü gün dostuyuz. Yönetimimizdeki isimlerin hepsi Bursasporlu ve başarıya aç.

Duydum ki iki başkan adayı birleşmek için görüşüyormuş. Hepsi de birleşse fark etmez. 7-8 oyuncu ile görüşüyoruz. İyi transferlerimiz var. 2 yıldan beri yaşanan kötü gidişe dur demek istiyoruz. Bursaspor taraftarı bu üzüntüyü hak etmiyor. Bizim stadımızın yüzde 30'u kaçak. Şu anda ne yaparsanız yapın, isterseniz 250 milyon TL'lik sponsorluk bulun böyle bir hakka kimse sahip değil. Geldiğimiz günden itibaren ilk 3 yıl çok önemli işlere imza atmak istiyoruz.

İki tane önemli projemiz var. Birincisi Bursaspor Koleji. Bu muhteşem tesisin yapılacağı arsanın tapu sahibi de yönetim kurulumuz yer alan bir arkadaşımızın. İkinci projemiz de Bursaspor Spor Tesisi. 362 gün içerisinde temeline başlayıp 1 sene içinde bitirmeyi hedefliyoruz. 22-23 milyon TL civarında yıllık getirisi var. İki projenin toplam geliri ise yıllık 40 milyon TL civarında. Bizler doğru insanlarız. Bugüne kadar yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır.

Biz geldiğimiz takdirde Ali Ay yönetiminde yaşanan olayların hiçbiri yaşanmayacak.

Transferle ilgili ve hocamızla ilgili açıklama yapacağım. 2 oyuncu ile anlaştık. Birçok futbolcu ile de görüşüyoruz. Elimizde geniş bir futbolcu listesi var. Seçildiğimiz anda Bursaspor'a gelmeye can atan üç isim var. Onlar da Alex Song, daha önce Trabzonspor'da forma giyen Stephane Mbia ve Hull City forması giyen Abel Hernandez."

enbursa

Editör: Haber Merkezi