Süper Lig’in 2. Haftasında Bursaspor ve Kayserispor arasından oynanan maçta ilk 11’de görev yapan ve 90 dakika boyunca sahada kalan Burak, parmak ısırtan bir oyun ortaya koydu.

Bursaspor altyapısı kaliteli oyuncular çıkarmaya devam ediyor. Türk futboluna sayısız futbolcular kazandıran Bursaspor, Burak Kapacak adında genç bir ismi daha vitrine çıkardı.

18 yaşındaki Burak Kapacak top tekniği ve hücuma verdiği destekle herkes tarafından takdir topladı. Bursaspor’un, Kayserispor ile karşılaştığı ve 0-0 berabere kaldığı Süper Lig’in 2. Hafta maçında 90 dakika forma giyen Burak, yerinde hamleleri ile ilk 11’e göz kırptı.

Bursaspor taraftarı arkasında

Özellikle Kayserispor maçının ilk yarısında yere sağlam basan bir oyun ortaya koyan Burak Kapacak, ikinci yarıda zaman zaman pas hatası yapsa da, Bursaspor taraftarı ona alkışlarıyla destek verdi. Mücadeleci oyun yapısıyla disiplini elden bırakmayan Burak, şu an Samet Aybaba ve yeşil-beyazlı taraftarların prensi durumunda.

18 yaşındaki oyuncunun en büyük özelliği ise uzun topları ve yaptığı etkili ortalar. Ayrıca top tekniği iyi olan genç oyuncu, çalım atma yeteneğine de sahip. Eğer Burak, bu başarılı performansını sürdürür ve antrenmanlarda Samet Aybaba’nın gözüne girerse, ilk 11’in vazgeçilmez ismi olabilir.

goltv.com.tr

Editör: Haber Merkezi