Acun Ilıcalı tarafından devralınma sürecinde olan İngiliz kulübü, ocak ayındaki transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye hazırlanıyor. İngiltere'de Premier Lig'in ardından ikinci lig olan Championship'te mücadele eden Hull City'nin, yönetiminin Ilıcalı'ya geçmesiyle kadrosunda Türk futbolculara da yer vermesi bekleniyordu.

İngiliz kulübünün bu konuda ilk adımı atmak üzere olduğu ve Bursaspor'un orta saha oyuncusu Emirhan Aydoğan'ın transferi için harekete geçeceği öğrenildi. Ulusal medyada yer alan habere göre Acun Ilıcalı'nın Bursaspor Yönetim ile Emirhan'ın transferi için önümüzdeki günlerde bir görüşme yapacağı gelen haberler arasında.

BAŞKA TÜRK FUTBOLCULAR DA YOLDA

Acun Ilıcalı'nın Emirhan Aydoğan'ın yanı sıra başka Türk futbolcuları da Hull City'nin kadrosuna katmak için transfer listesine aldığı iddia ediliyor.

BAŞKAN GÜLGÜLER, EMİRHAN'I BIRAKMAMIŞTI

Bursaspor Başkanı Hayrettin Gülgüler geçtiğimiz günlerde Burak Altıparmak, Aykut Akgün ve Cüneyt Köz ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıklamış ancak Emirhan Aydoğan'ın takımda kalacağı belirtmişti. Başkan Gülgüler, "Emirhan yıllarca bugünlere gelmek için çabaladı, hiçbir zaman yılmadı, kiralık gitti, kendisini geliştirdi ve en sonunda geri dönerek kaptanlık mertebesine kadar yükseldi. Geçen sezon sadece takımımızın değil, ligin de en değerli oyuncusu oldu. Her oyuncunun düşüşleri, yaşadığı sorunları elbet olacak. Emirhan bu takımın birinci kaptanıdır. Bizlere düşen onu yeniden eski günlerine döndürmektir." ifadelerini kullanmıştı.

Editör: Haber Merkezi