Özlüce Tesislerimizde düzenlenen lansmana Başkanımız Ali Ay, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Yusuf Arslan, Hakan Hacızade, B Plas Yönetim Kurulu Başkanı Celal Gökçen ve Acarhoroz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Acarhoroz katıldı.

Lansmanda konuşan Bursaspor Başkanı Ali Ay şunları söyledi "Öncelikle hoş geldiniz, bugün Celal Gökçen bey ile birlikteyiz. Arkadaşlardan şunun sözünü aldım her hafta en az bir firmayla anlaşma yapacağız ve Bursaspor'un sponsorluk gelirlerini biraz daha yukarıya çekeceğiz. Öncelikle B Plas Yönetim Kurulu Başkanı Celal Bey'e teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah diğer firmalarımızı da buraya bekliyoruz. Sağlık ve eğitim sektöründe henüz adım atılmadı onları da kulübümüze destek olmaya bekliyoruz.

Acarhoroz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bey'e de çok teşekkür ediyorum duyarlılığı için, Bursaspor'a kim katkı yaptıysa Allah onlardan razı olsun gerçekten çok ihtiyacımız var. Bursaspor büyük bir camia böyle böyle daha da büyüyeceğiz inşallah. Takımımız şuan iyi durumda çok daha iyi olacaktır, Serdar Bey’de locasında güzel maçlar izleyecektir" dedi.

Serdar Acarhoroz ise yaptığı konuşmada şunları söyledi "Bizler her daim Bursaspor'un yanındayız, takımımızın başarısında bir nebze payımız olursa ne mutlu bize. Bugün stadyumu gezdim hep kurumsal iş yerleri loca almışlar. Bizler Bursalı iş adamları olarak bireysel olarak da loca almalıyız. Bursaspor bence ulaşmak istediği yere ulaşacaktır. Her şey Bursaspor için" dedi.

Diğer işadamlarını da Bursaspor Kulübüne desteğe davet eden Celal Gökçen ise "Bursaspor şehrimizin takımı tüm firmaları ben de destek olmaya davet ediyorum. İnşallah bu tarz desteklerin devamı gelir" dedi.

Editör: Haber Merkezi