Bursaspor'un transfer listesinde yer alan Aatıf Chahechouhe için Osmanlıspor'da devreye girdi. Yeşil beyazlı kulüp uzun süredir temas halinde olduğu Faslı oyuncuya 800 bin Euro garanti, bonuslarla birlikte 1 milyon 200 bin Euro önermiş ancak Sivasspor'un istediği 3 milyon Euroluk bonservis ücreti çok gelmişti.

Trabzonspor ve Konyaspor'un da transfer listesinde olan tecrübeli kanat oyuncusu için son olarak Osmanlıspor'un devreye girdiği ve bu transferde önemli bir mesafe katettiği belirtildi.

Başkent temsilcisinde oynamak istediğini açıklayan Aatıf Chahechouhe ise bonservis konusunda Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'dan anlayış beklediğini belirtti. 

Trabzonspor'un da gündeminde olan Aatif Chahechouhe, "Benim şu an karar verme yetkim yok. Eğer başkanımız Mecnun Odyakmaz transferime izin verirse, Osmanlıspor'da oynamak istiyorum. Osmanlıspor, hem Sivasspor gibi istikrarlı bir kulüp, hem de Avrupa'da mücadele edecek. Sivasspor'un yararına olacak bu transfer için kararı başkanımız verecek" dedi.

Editör: Haber Merkezi