Yeni Akit'in haberine göre, Fenerbahçe'nin sezon başında Sivasspor'dan transfer ettiği Aatif Chahechouhe, sarı lacivertli kulüpten ayrılık hazırlığı yapıyor. 

Sarı lacivertli kulübün büyük umutlarla transfer ettiği ancak yaşanan hoca değişikliğinin ardından takımda forma şansı bulamayan futbolcunun kendisine gelen teklifleri değerlendirmek için yönetimden izin istediği ifade edildi.

Fenerbahçe teknik heyetinin kadroda düşünmediği futbolcu için yönetimin de yumuşak bir tavır gösterdiği ve Faslı oyuncu için gelecek tekliflerin değerlendirileceği öğrenildi. 

Bursa'nın teklifi masada
Haberde, Bursaspor'un transferin son haftasın kadrosunda katmak istediği Aatif Chahechouhe için sarı lacivertli yönetimden söz aldığı ve devre arasında tekrar görüşüleceği belirtildi. İki kulüp arasındaki yakın ilişkiler sebebiyle başarılı oyuncunun sezonun ikinci yarısını Bursaspor'da kiralık geçireceği belirtilmişti.

Bu iddialara Bursaspor cephesinden de cevap geldi. Basın sözcüsü Suat Paçacı, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Aatif ile sezon başında görüşmemiz olmuştu. Kadromuzda görmek istiyorduk. Ancak kendisi Fenerbahçe’yi tercih etti. Kiralık olarak kadromuza katacağımız yönünde çıkan haberler doğru değil. Şu an için gündemimizde yok" dedi
Editör: Haber Merkezi