Fransa'daki 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) mücadele edecek A Milli Takım, 22 Mayıs Pazar günü İngiltere ile deplasmanda yapacağı özel maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

Riva'daki Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen ve bir saat süren antrenman, koşu ve ısınma harekeleriyle başladı. 

Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son hafta maçlarında forma Bahsegel giyen milli oyuncular yenilenme, diğer oyuncular pas çalışması yaptı. Kaleciler ise antrenör Alper Boğuşlu yönetiminde çalıştı. Milliler, yarı sahada yapılan minyatür kale maçla hazırlıklarının İstanbul etabını tamamladı. 

Burak Yılmaz ve Arda maç kadrosunda yok 
Sakatlıkları nedeniyle tedavilerine devam edilen Mehmet Topal, Serdar Aziz ve Semih Kaya ile aday kadroya İngiltere'de katılacak Hakan Çalhanoğlu ve Mevlüt Erdinç çalışmada yer almadı. 

Milli takımın EURO 2016 aday kadrosunda yer alan futbolculardan Burak Yılmaz, Arda Turan, Nuri Şahin ve kaleci Ali Şaşal Vural'ın, İngiltere maçının kadrosunda bulunmayacağı bildirildi.
Editör: Haber Merkezi