Hoş, bu zaten yapılması gereken sıradan bir iş ama biriken borçların etkisi ile ister istemez olduğundan daha önemli hâle geldi. Ve içinde bulunduğumuz mali işgencenin kıskacında bunu yapabilmek de ciddi bir gayret gerektiriyordu; bu sebeple maddi manevi mesai harcayan herkese teşekkür etmek gerekiyor.

TRANSFER YAPMAK ZORUNDASINIZ..!

Davulun sesi uzaktan hoş gelir...

Yönetim kim bilir ne zorluklarla ugraşıyordur bizim haberimiz bile yokken...

Akil insanlarla, maddi imkanlar bir araya geldiğinde başarıya daha yakın olursunuz. Bunlardan biri yoksa, başarı, kolay kolay uğramaz kulübe.

Akil insanlar parasız iş yapamazlar. Akil olmayanlar da parayı çar-çur eder. Bizim serüven de biraz böyle.

Parayı bulma becerisi göstermek zorunda şu anki yönetim.

Tahtanın açılması gerektiğini bilecek kadar akil olduklarını düşünüyorum.

Geçen sezon sonu daha az dosya ve masrafla bu işi yapabileceklerini ama yapmayı tercih etmediklerini duyuyorum bazen. Eğer öyleyse, şimdilerde "Transfer tahtası gündemimizde yok " dedikleri günlerin ceremesini çekiyorlar demektir.

Ancak, mazeretler ne kadar geçerli olsa da, imkanlar ne kadar kısıtlı gözükse de bir yolunu bulup, gözlemlenen makus sonuçtan bizi kurtarmak zorundalar.

Yönetimin asli görevlerinin başında iyi bir kadro oluşturmak ve istikrarını sağlamak vardır.

2.Lig'e düşünce yaşanan gelir kaybı ve artan borç yükü sebebiyle zor günler yaşıyoruz ama göreve gelme cesareti gösterenlerin, bir B planı olmadığını da görmüş olduk.

1.Lig'de kalmayı umut edip başaramayınca, 2.Lig'i de masrafsız şekilde eldeki gençlerle halledebiliriz düşüncesiyle hareket edip, dumura uğrayınca bu plan eksikliği kendini daha da belli etti.

Tepkilere karşı durmak yerine, tepkileri kabullenip doğru tarafta konuşlanmak da bir seçenekti ancak kongre kararlarıyla meydan okumayı tercih etti yönetim. Şimdilerde ise tarihinin en kötü günlerini, en az tepki ile sürdürüyorlar.

Taraftar tesis basmıyor, sokaklarda protesto yapmıyor, basın sert eleştiriler yapmıyor, stattaki tepkiler belli bir dozda, dernekler, gruplar sosyal medyada gündem de yapmıyor. Bunlar yapılmalıydı, yapılmadı, bu saatten sonra da yapılmasının anlamı da yok zaten, çünkü daha da kenetlenilmesi gereken günler yaşıyoruz.

Bu mihvalde, bu tepkinin minimum düzeyde olduğu sürecin kıymetini bilip, gereken çalışmaları daha rahat bir kafayla yapıp, para kanalları yaratıp, iyi pazarlıklar sonucu tahtanın açılmasını sağlamalılar.

Bunu başarmak zorundalar.

Tahtanın açılması da yetmez, bu transfer döneminde, ileride yeniden yasaklı duruma düşeceğimiz için, bizi 1.Lig'de de taşıyabilecek oyuncuların kadroya entegresini sağlamak gerekiyor.

Doğru hamleler ile kalıcı başarılar sağlamak için, istikrarı yakalamak için daha ileriyi de hesaplayarak hareket etmeli, akil hamlelerle bu makus talihimizin çarkını kırmalıyız.

Bu süreçte verilen hakiki mücadeleyi görebilirsek, susmayı da biliriz. Para saçıyoruz, diye ilan basmanın, tüm pazarlıklarda elimizi zorlaştıracağını bilecek kadar akıllıdır herhalde herkes.

Klasik bir tezahüratımız var ya: VUR, KIR, PARÇALA; BU MAÇI KAZAN!

İŞTE YÖNETİM VE BURSA ŞEHRİ BU MAÇI KAZANMAK ZORUNDA!

Saygılarımla...

Editör: Haber Merkezi