Öncelikle spikere 2 çift lafım var..İlki ADS-BURSASPOR maçları hiç bir zaman derbi olamaz..

Bu elma ile armutu toplamak gibi olur..İkincisi de bein sports spikerine, şimdiden adını ezberle..Bizim Mehmet adında bir kalecimiz yok,bizim Ataberk adında bir panterimiz var...

Maça gelince 5-3-2 mi dersiniz 3-5-2 mi dersiniz bilemem..

Mustafa ER de tıpkı öğrencileri gibi gitgide gelişiyor..Bunda Fazlı hocanın da şüphesiz katkısı büyüktür.Oldukça ciddi bir savunma ve kontralarla gelen 2 gol..

Onur un defansın arkasına sarkmasını ve akıl dolu vuruşunu küçümsemiyorum ama 2.goldeki Burak ın asistini ve Ali'nin mükemmel vuruşunu takdir etmemek imkansız.

Bursaspor kendisi için çok kritik virajların ilkini döndü..Sıradaki Altınordu virajını da dönerek play of taki yerimizi sağlamlaştıracağımızı düşünüyorum..

Sonrası neden ilk 2 olmasın diyorum..Maçın kritiğini pek çok değerli gazeteci arkadaşlarım eminim ki çok iyi yapacaklardır. Ben sadece küçük bir ayrıntıyı daha dile getireyim..

Şehir bu çocuklara sahip çıkıp arkalarında durduğunda daha nice zaferler elde edecek bu çocuklar..

Bu çocuklaarın hakkını verin.

1991-2021 Tam 30 yıldır Bursaspor un kongre üyesi ve son 5 yıldır da Divan Kurulu üyesiyim.

Sayısız kongre yaşadım kimilerinde arzu ettiğim listeler kazandı kimilerinde başka listeler. Prensip icabı hangi liste seçildiyse ve ciddi anlamda yanlış yapmadıysa o seçilen kişiye hep benim başkanımdır diyerek kendimce destek vermeye çalıştım. Her dönem kendime ve oğluma düzenli olarak kombinemi aldım. Her sezon oğluma yeni bir forma atkı ,kupa, fincan, çarşaf takımı, parfüm,vazo ,kısaca muhttelif store ürünlerini satın aldım.Her türden kampanyaya katıldım..

Onun formasını sen al,hatıra duvarı,SMS kampanyası ,elimden ne geiiyorsa yaptım..Kongre üyelik aidatlarımı zamanında yatırdım (Öyle olmasa şimdi ihraç olmuştum)  kulübe bir kaç yeni üye kaydettim, hatta bu yıl sırf KAMAT yönetiminin arzusu üzerine kendimin ve eşimin aidatını store a gidip nakit yatırdım ki temliklere gitmesin diye.Benim gücüm ancak buna yeterdi.

Ne  yazık ki  üzülerek söylüyorum bu göreceğimiz son kongre olabilir.. Kimse  kimseyi aldatmasın.. Gitgide artan ekonomik kriz ile artık uçurumun kenarında bile değiliz. Net olarak söylüyorum  uçurumdan aşağı doğru yuvarlanıyoruz..Yuvarlanıp giderken tutunacak  sadece tek dalımız kalmıştır..O da son bir şans olarak acilen kulübü şirketleştirmek.

Herkes biliyor sanırım 650-700 milyon civarı borcumuz var yani kabaca 75 milyon euro..Bu parayı hiç ama hiçbir yönetim kurulu vermez ,veremez..15 kişi bulunur mu kişi başı 50 milyon verecek??varsa böyle babayiğit bir yönetim hemen görevi devralsın..

Son günlerde BBB + BTSO 1 milyon civarı 4-5 iş insanı 50 şer bin TL lik bağışlar ve bir tür kampanya başlattılar. Bu bağışlarla birlikte toplasan 1milyon 250 bilemedin 1.5 milyon yapsın..Devenin kulağında bir kıl olur ancak..

Yanlış anlaşılmasıın bunu yapan ve kulübe bir çivi çakan herkesten Allah razı olsun..

Asla yapılan yardımları küçümsemiyorum asla..

Bu yardımlarla  hem Burak Altıparmak krizi aşıldı hem de Ads maçı öncesi çocuklara pirim dopingi oldu..Ama o kadar..

Kulübün başkanı ve yöneticileri ne gibi bir katkı koydular bilemem..

Hadi diyelim kişi başı 500 bin TL koysalar 7.5 milyon eder ki bu da borcun ancak 1/100 ü olur..Borcun %99 u hala devam eder.

Netice olarak bu borcun tek bir eritilme yolu kalmıştır..O da derhal güvenilir bir ekiple yönetimi şirketleşmeye götürmek kaydıyla bu işe soyunmak..

Aksi ancak ve ancak hayalcilik olur,58 yıllık çınarın kurutulması olur.Artık ne destekleyecek bir takım kalır ne de yardım edilecek..

Bu seçimde gelecek yönetim belkide son Bursaspor yönetimi olacaktır. Öyle bir kadro olmalı ki hem kendisine sonsuz güven duyulacak hem amatör ruhla bu işe soyunacak hem de bu  işin profesyonellerinden kurulacak.

Üstelik kendinden sonra gelecek yönetimlerin de hiç bir şekilde kulübü sömüremeyeceği,yapılacak hata veya kötü yönetim tarzından kişlerin tamamen sorumlu olacağı bir yönetim şekli.

Ben bir Tıp doktoruyum..

Bu konularda fazla bilgi sahibi değilim..Ancak bu işin piri bir kaç avukat ve maliyeci arkadaşımdan bilgi edineceğim..

Daha sonra da bıkmadan usanmadan bu konuyu işlemeye çalışacağım..Çünkü benim inandığım ve çare olarak gördüğüm tek çıkış yolu budur..

Kimse de çıkıp Bursaspor zenginler kulübü mü olacak,ben niye kulübümün hissesini alamıyorum demeyecek..Çünkü ortada zaten bir kulüp kalmayacak ki..

Bir yolu daha var ki o da rica edersin Abramoviç e veya Katar şeyhine verir 1 milyar TL kulübü yönetir..

Sen de ne oldu benim kulübüme diyerek uzaktan baka kalırsın..

Editör: Haber Merkezi