Çaykur Rizespor ile oynanılan maçın 32’nci dakikasında taraftarların protestosuna önce eldivenlerini yere atarak karşılık veren ardından da oyundan çıkmak istediğini teknik direktör Samet Aybaba‘ya söyleyen Yusuf Erdoğan yaşananları Bursa Hakimiyet‘e anlattı.

Böyle bir olayın başrol oyuncusu olmaktan dolayı büyük üzüntü içinde olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, “Açıkçası bu davranışı ben de kendime yakıştıramadım. Hiçbir futbolcu sahada takım arkadaşlarını, tribündeki taraftarını yalnız bırakmak istemez. Hatalıyım ve bu davranışımdan dolayı büyük Bursasporcamiasından özür diliyorum. Bursaspor arma- sına zarar verecek bir davranışta kimse bulunamaz. O anki öfke patlamasının pişmanlığını hâlâ içimde hissediyorum.” dedi.

TARAFTARIN EN DOĞAL HAKKI

Yusuf Erdoğan, “Taraftarımız elbette bizim iyi sonuçlar almamızı isteyecek. Bu onların en doğal hakkı. Takım arkadaşlarımızla da konuştuk. Bu güçlüğün üstesinden birlikte geleceğiz. Taraftarımızdan ricam bizi sezon sonuna kadar desteklemeleri. Bursa Türkiye‘nin en zor deplasmanı. Bunu her rakip teknik direktör, her rakip futbolcu söylüyor. Bizler taraftarımızın verdiği destekle kalan maçlarımızda rakiplerimize yine korku salacağız” diye konuştu. Bursa‘nın kendisinde özel bir yeri olduğunun altını çizen deneyimli krampon, “Ben futbolu Bursa‘da bırakmak istiyorum. Bunu da içtenlikle söylüyorum. Bursa benim evim. Futbolu bıraktıktan sonra da Bursa‘da yaşayacağım. İlerleyen yıllarda o tribünde ben de taraftarımızın yanında olacağım” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi