İşte Bursaspor’umuzun eli kulağında yıldızları da bu sezon bu mücadeleyi gösterdi, sezon başında 3-0 öne geçmesine rağmen acaba kazanır mıyız diye düşünürken şuanda 3-0 geriye düşsek bile beraberliği geçtim galibiyeti düşünür hâle geldik. Bu şekilde düşünmemize sebep olan KOCA YÜREKLİ gençlerimizin alınlarından öpüyorum.

BURSASPOR’UN BÜYÜKLÜĞÜ DEĞİŞMEZ!

Devre arası transfer dönemi en verimli geçiren takımlardan biri olan Adana Demirspor 5 transfer ile ikinci devreye başladı, Bursaspor ise transfer tahtası kapalı olması sebebiyle transfer gerçekleştiremedi. 18 Haftadır elinden geleni ardına koymayan gençler belki de Süper Lig’e çıksa ilk 10’a oynar denilen Adana Demirspor karşısında adeta ŞİMŞEK gibi çaktı. Şartlar ne olursa olsun Bursaspor’un büyüklüğünün değişmeyeceğini gösteren gençlerimize, teknik ekibe, başkan ve yönetim kuruluna teşekkürü borç bilirim.

SERİYİ YAKALADIK

Son 3 maçımızı kazanarak güzel bir galibiyet serisi yakalamış olduk, ikinci yarının ilk 4 haftasının ne kadar kritik olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu kritik 4 haftalık süreçten minimum 8 puan ile çıktığımız takdirde bizleri çok daha güzel günler, haftalar belkide yıllar bekliyor olacak. Bu 4 haftalık süreci güzel bir şekilde geçirirsek eminim ki 28. haftada ki Altay maçına kadar 6/6 ile gireriz.

ÜRETEN BURSA KAZANAN TÜRKİYE!

Bursa şehri olarak gençlerin saf ve temiz duygularla verdiği mücadeleye seyirci kalmak büyük bir ayıp olacaktı, devre arası takım kamp halindeyken BTSO ve BŞB iş birliği ile toplanan 1.100.000 TL bir nebze bile olsa takıma ve yönetime rahat nefes aldırdı. Ardından  yönetimin haricinde Bursa’nın önde gelen sanayici ve iş adamlarının başlattığı kampanya ile Adana Demirspor maçının galibiyeti için toplanan prim havuzu 300.000 TL’yi buldu. Bu denli desteklerin ilerleyen haftalarda daha da artması dileğiyle…

SIRA SİZDE POTANIN TİMSAHLARI!

ING Basketbol Süper Lig’inde Frutti Extra Bursaspor çok kritik Empera Halı Gaziantep Basketbol deplasmanına gidiyor, maç bugün (pazar) saat 15.15’de başlayacak, ligde ki 3/3 galibiyet serisine devam etmek isteyen Frutti Extra Bursaspor bu deplasmandan galibiyet ile ayrılması halinde kendini üst sıralara atmak adına çok büyük bir adım atmış olacak. Başarılar Potanın Timsahları!

Editör: Haber Merkezi