Fatih Karagümrük filelerini de güzel bir vuruşla havalandıran Yevgen Selezynov, Bursaspor formasıyla 5’nci golünü kaydetti. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Selezynov, iyi oynamalarından ziyade 3 puanın kendisi için çok daha önemli olduğunu kaydetti.

BİZİ BİZ İLGİLENDİRİYOR

Karagümrük’ün zor bir rakip olduğunu açıklayan Ukraynalı golcü, “Kendilerine dair çok bir bilgimiz yok. Hiçbirini tanımıyorum. Bizi sadece kendimiz ilgilendiriyor” dedi.

GALATASARAY’A GİTMEMİ ENGELLEDİLER

Ligde 19’uncu haftada karşılaşacakları ve kendisinin de eski kulübü olan Akhisarspor’a ağır eleştirilerde bulunan Selezynov, “Onlar umurumda değil. Beni Galatasaray istediğinde beni göndermedikleri andan itibaren umurumda değiller. Beni kadro dışı bıraktıkları andan itibaren onları hiç umursamadım. Ben o takıma çok yardım ettim ancak onlar bana doğru yapmadı. Beni Galatasaray’a göndermediler. Galatasaray bana kontrat vermişti. Akhisar beni göndermedi, kadro dışı bıraktı. Bu asla iyi değil. Bazı oynadığım takım arkadaşlarım ve hocalarıma saygı duyuyorum. Taraftar ve şehri seviyorum. Ama bir kişi hakkında ise aynı şeyi düşünmüyorum” dedi.

İNŞALLAH DAHA ÇOK TARAFTAR OLUR

Kişisel gol hedefinin bulunmadığını da söyleyen Ukraynalı yıldız, “Her maç gol atmayı istiyorum. Ancak bu mümkün değil. Futbol bu. Önemli olan takımın nasıl oynadığı. Çünkü takım kazanırsa herkes mutlu olur. Taraftar bu akşam yine harikaydı. Müthiş bir atmosfer vardı. İnşallah daha çok taraftar görürüz. Burak’ın asisti çok iyiydi. Pozisyon çok hızlı gelişti. Öyle bir vuruşu planlamadım. 1 saniye içinde gelişti” dedi.

Editör: Haber Merkezi